fredag 15 januari 2010

Bästa kvällen!

Hej hopp!
Nu är det fredagkväll - bästa kvällen på hela veckan.
Vi har haft middagsgäster här ikväll - Axel bjöd kusin Oscar, han tar sig gärna en fredags tacos. Eftersom jag oftast är ensam dam i sällskapet så bjöd jag in farmor som skickat gubben till Borga på skoteråkning.
Trevligt att slippa äta ensam. Men ensam är jag inte så länge till - snart kommer Rickard hem, närmare bestämt om en halvtimme.

Vi har tagit fram lite chips, ser på Sunes sommar och målar i målarböcker... en helt perfekt kväll.

Perfekt gick det också för tjejerna i skidskytte-laget. Som kanonkulor åkte och skjöt de och VANN!! Himmel va kul de va att se på. Själv har jag blivit smått invalid. Efter allt tränande så måste min ljumske blivit överansträngd eller nåt... kan vara ren och skär gammeldom också. Skulle fixa med nåt inne i ugnen och då "risténe" till - åhhhh va ont det gjorde... MEN nu har jag kurerat mig med en ibumetin så det ska nog gå över. Visst är det så att alla idrottstjärnor har ljumskproblem?? Eller är jag ingen "star"??

Hur som helst så är det lördag imorgon och håller den här käringen ihop så ska jag ta mig en skidtur...

Nu måste jag kolla in filmen - kanon film - kan ses hur många gånger helst...

Trevlig helg!!

1 kommentar:

lantislygdman sa...

God morgon! Nu när du kanske måste lägga sportkarriären på hyllan kan jag meddela dig att du har utan din vetskap blivit invald i en specialstyrelse.....Mer information kommer senare!