söndag 10 januari 2010

Skidåkar-tider!


Idag blev det två varv i Arnes spår... härligt väder som tusan!

Nils och Emil har härjat hela dagen - där snackar vi goda vänner! Hipps vipps så fick de för sig att de skulle ut på byn å ragga brudar - de blev Matilda och Alice som fick besök av dessa gentlemän men nåt pussande va det inte tal om.

Axel och Oscar va på hockeyträning och sen har de kamperat ihop hela dagen.

Dagens stora händelse va den soteld som gick lös i granngården på förmiddan - fy vale... man blir ju riktigt rädd att elda när sånt där händer. Tur att det gick bra och tur att det finns uppmärksamma människor på byn och snabb räddningstjänst!

Nu på eftermiddan har hockeygrabbarna haft ett träningspass till, det blev nämnligen skidåkning hemma på vår gård. Men ibland blir man lite törstig och frusen så då fick de komma in i fem minuter... Jag lyfte helt enkelt in dem i hallen med skidorna på - smart av mig - då slapp jag stå ute och frysa när skidorna skulle på igen.

Nu har Emil gått hem efter en heldag hos oss. Dags att sätta igång med middag. Rickard åker iväg ikväll och det känns lite trist men som jag sagt tidigare så är det en kortis han far iväg, hemma redan på fredagkväll!
Så skickar jag ett GRATTIS till Snickar´n uppå Ubergs backen Birger Johansson fyller år idag - hurra hurra och hoppas att du får en bra födelsedag!
Kramelikram!!

1 kommentar:

Snickar`´n I Uberg sa...

Tusen tack Katrin.....det värmde / Snickar´n I Uberg