fredag 22 januari 2010

Ny-snaggad och bebis på gång!

Efter att ha lämnat barnen på skolan imorse, fått en kaffekopp hos farmor så drog jag iväg till Bjästa för att klippa mig. Det va kusin Björn som höll i saxen... Vi surrade om ditt och datt, som vanligt lika kul att höra va släkten har för sig.

Sen va det mosters tur att färga och slinga mitt hår. Det va full fart i salongen - en dam hade tagit fel på datumet och kom en vecka för tidigt men som alltid så är de alltid lika service mind på Petterssons frisering - klart att tanten fick tid iaf... FANTASTISKT!!

Träffade även på min kusins fru Malin, också jättekul att åtminstonde hinna ses... vi hinner aldrig prata på riktigt men man får vara nöjd ändå.
Fick iaf veta att de väntar en liten bebis - beräknas komma i augusti - åh va mysigt!! Tjejerna börjar ju bli stora så jag förstår att de tycker att det ska bli as-kul att få en liten mysbebis att sköta om. GRATTIS familjen NIMRODSSON!!


Mycket nöjd steg jag ut tre timmar senare ur salongen... Jag fick även med mig en mirakelbruk - ett sorts slajmigt-gel som ska in i håret och därefter kan man forma till vilka häftiga frisyrer som helst... gissa om jag kommer att se frän ut!! Hm, vi får väl se vad det blir men det va en rolig produkt vill jag lova...
Det jag glömde va att köpa den där C-vitamin burken - eller så va det så att min börs medvetet förträngde det ur min hjärna - det får väl bli en annan gång. Antar att jag tittar förbi i Bjästa fler ggr med tanke på hockeyträningarna.


Grabbarna hämtades från skolan kl 13 och sen va det full rulle i huset. Besök av kusinerna och även en klasskompis till Axel kom en sväng.

Ikväll va det vår tur att få tacos hos farmor och farfar (förra veckan va hon här och fick samma mat). Det va jättetrevligt, blev kvar till kl 20. Farfar bänkade sig framför sitt favortiprogram - På spåret - så då tyckte vi att det va dags att ge dem lite lugn och ro och vi stack hem och fick lite fredagsmys från OLW!!


Jag känner mig rätt trött så det blir nog en tidig kväll. Trots min trötthet så gjorde jag vad jag lovat mig själv - cyklade 15 km efter lunchen - hade nog försökt smita undan om inte Anna gjort samma bragd sen hon kom hem från jobbet...

Imorgon är det en träningsfri dag har jag hört - en stillsam promenad på sin höjd... låter som en förträfflig lördag. Det är ju krysset också. Jag kollade förra veckans kryss och vad jag kunde se så hade vi ALLA RÄTT!! Inte så dåligt jobbat - Vi gör nog ett försök imorgon också - finns inget mysigare än att kryssa och dricka kaffe en lördagsmorgon...


Den här helgen har börjat bra och det känns underbart.



Läste i Annicas blogg att hon kände sig påhoppad - Vört det ryktas om att det är hennes TUDOR som är å friar på svärmors bro... Jag kan bara säga som så - det kan vara precis vilken katt som helst - beteendet är fullt normalt OCH Katt-kiss stinker BLÄ!! Jag ber tusen ggr om ursäkt om du Annica kände dig träffad - det va absolut inte min mening... verkligen sorry!!


Nu ska jag luta mig tillbaka och se SOMMAREN MED GÖRAN - kan va kul men kan lika gärna vara en skräprulle - jag är lagom mosig för att slänga mig i sängen och se den filmen iaf.


Hoppas att ni får en perfekt helg, underbar helg, kul helg, lååååååååååång helg... TREVLIG HELG... Puss å kram YYY

1 kommentar:

annica lygdman sa...

Ho Ho.... Nä katrin det var inte alls särskilt dig jag mena!! Själv e jag lite lur på att det måste ha flyttat hit nå katter för ett tag sen. Närmare bestämt 3st (ooops) de bor visst granngårs, så det kan väl vara sant att det blir pillat in nå revir just nu.... Föe som sagt det stinker verkligen kattpiss även hemma hos mig. Å det har de inte gjort förut... KRAMeli KRAM..