torsdag 21 januari 2010

Ingen kändis i antikrundan!

Jag hade fått förhandstips på att det möjligen kunde dyka upp en kändis i antikrundan, hm - det gjorde det inte om man bortser från att det gjorde ett hemma-hos repotage hos Maud Olofsson.

Nån Skorpedsbo dök aldrig upp, synd... hade varit kul att se! Får väl knalla över till honom själv och göra en intevju om hur det gick till när han va där. Han va väl för lite antik för att visas upp kan jag tänka mig...

Ikväll har jag inte uträtta nåt vettigt. Axel va på hockeyträning med farfar och Nils hämtade jag hos Linda när jag kom hem från jobbet.
Där fick jag spana in de nya stolarna - mycket snyggt!! Fick även se några riktigt fina målningar som Oscar gjort! Vilken konstnär.

Farmor och jag gjorde en beställning i HM katalogen och sen va det hockey som gällde - Modo spelade bra men det slutade surt... knep endast ett poäng.

Det blev ingen träning ikväll heller men man måste väl vila lite också. Imorgon kommer jag nog inte undan - då är det 15 km cykel som gäller och jag bävar redan... men eftersom jag skrivt det här så blir det nog att bita i det sura och snöra på sig skorna och trampa på!

Innan det blir nåt tramp så ska jag bränna iväg till Bjästa för att klippa bort lite hår och sätta i lite färg.
Känner mig rätt trött - förstår inte det egentligen men så är det väl ibland. Det är rätt hög fart på jobbet så hjärnan behöver väl lite sömn...
I morse så satte vi nog rekord igen. Jag steg ut ur duschen 06.18... då sov pojkarna fortfarande. Sen va det full fart med morgonsysslor och iväg till dagis - hade även ett depåstopp hos farmor med hockeytrunken... 07.02 stegade vi in på skolan. Visst va vi snabb!!

För nån vecka sen skrev "drängen" om MARS-KATTER, jo tack - det har man märkt. På var och varannan gård stinker det katt-piss (dock inte här som tur är) Finns det nån som har ett bra recept på hur man får dessa varelser att sluta uträtta sina behov på broar, på bilar och i car-portar?? Det stinker ju verkligen as-äckligt. Jag tog och googlade problemet och i princip så är det ättika och hagelgevär som är de två råd man kan finna. Det senare känns väl lite väl dramatiskt... särskilt när man bor mitt i ett samhälle och det dessutom inte är ägaren till katten/kattorna som har problem.
Ett gott råd till alla kattägare - VAD är det för FEL på KASTRERING???
Jag hade själv en katt för många år sen... en randig, whiskas katt som va hur fin som helst men som gärna tog sig en promenad bort för byn fram på vårkanten... DÅ blev han ett MONSTER... Fet som en liten gris drog han iväg och nån månad senare kom han hem och va smal och lycklig efter att ha varit runt i sitt harem. Han va nog inte älskad av många... MEN det blev jäkligt fina kattungar.

Se så - en liten episod ur mitt så enormt långa liv.

Bäst att kasta sig i säng och drömma sött... länge sen jag hade nå roliga drömmar men det är väl för att jag läser långt in på natten och sen är jag så trött att jag sover som en stock tills klockan ringer.

God natt vänner.... sov så gott!

Inga kommentarer: