fredag 8 januari 2010

HIPP HURRA....


... för RICKARD.... hurra för Elin & hurra för Ida som alla fyller år idag.

Hurra även för SKORPED som lyckades vara absolut kallast i Örnsköldsviks kommun... - 37 grader enligt ÖA iaf. Tänk att Skorped ska vara i topp vad det än gäller!!
Tur att man inte behövde sitta nere i Grusgropen eftersom det va där som köldrekordet befann sig. Trodde inte att det kunde bli så kallt där nere med tanke på alla mysiga brasor som brinner där ;-)


Födelsedagsbarnet har fått en present, frukost men inte på sängkanten utan på soffkanten... Va lite trött sedan gårdagens partaj på Fjällräven lyan... då passar det bra med en knäckemacka med lönnebergakorv och ett rejält mjölkglas!

Nu har jag svängt ihop en kaka... ska nog svänga ihop en till så att fikat räcker till gästerna. Ska göra en långpanna men då är det ju själva skärningen av bitarna som jag inte är så bra på... men sist gick det som en dans så det ska väl göra det den här gången också!!

Gubben tar in ved å jag bakar - skulle gött ha kunnat vara min egen mormor och morfar jag talar om.... snart ska han väl ha 11-kaffe...?! Så gjorde dem, inte som jag som pimplar kaffe mest hela tiden!

Bakningen kallar! Ajöken å akta så du inte förfryser rumpan om du sätter dig på nåt kallt!!

Inga kommentarer: