lördag 9 januari 2010

Dagen efter kalaset!

Igår va det kalas för hela slanten. Vi fikade och trivdes, många gäster va det som kom... slutade nog vid ca 20 personer... alltid lika kul med kalas.

Som en av gästerna sa - Vi ska va glad för varje födelsedag vi får fira... så, varför oj:a sig över att man blir äldre?? Man ska ta alla chanser man kan att få hålla kalas!

Sista gästerna som tittade in... Annica och Krister i sina fina mössor!



Vad som även bestämdes vid kaffebordet va att idag, lördag va det dags att damma av skidorna och bemästra Arnes spår för första gången för i år. Sagt och gjort! Familjen Sundberg och familjen Näsström så när som på några familjemedlemmar genomförde avtalet! Nils tog några varv på gräsmattan och det får man väl säga är MVG för att vara han. Hur det va med Martin vet jag inte men han är ju ändå en pojk i fin form.



Jag klagade bittert på vallan förra året. Hade bakhalt mest hela tiden. Jag hade tänkt att preppa mina skidor lite bättre i år men med denna hastiga start på SKIDÅRET 2010 hann jag inte valla om... hade ett PERFEKT glid och ett PERFEKT fäste.... inte bara nackdelar att man lagt på sig några kilon!! Jag va väl för lätt ifjol helt enkelt.



Lördagsmorgonen startade med MACK-MÖTE. Fullt mannskap så när som på en som knegar i Norge, det får man väl säga är godkänt.
Jobbet med macken fortskrider och det går riktigt bra men än är det många timmars jobb kvar!

Idag va det dir, Sundberg som bjöd på fika - Smörgåstårta - mums. Inte nog med det - gårdagens 18-åring hade en jättegod kaka med sig också så den mumsade vi också i oss. Ett stort tack till Elin och Kristina för den.


Nu känner man sig rätt nöjd med sig själv. Sitter i soffan och ser skidåkning - mysigt! Har även fått mig lite kaffe så jag känner mig rätt till freds.


Ja, så kan man väl sammanfatta denna dagen så här långt.

Inga kommentarer: