tisdag 26 januari 2010

Snö-oväder-varning


Men så himla tomt det känns i mitt huvud ikväll - hur jag än tänker så kommer jag inte på nåt att skriva. Borde man inte lägga ner hela blogg-projektet en sån kväll?

Jo, det kan tyckas... men eftersom jag är mer eller mindre blogg beroende så känns det inte bra att gå och lägga sig med ett tomt blogg blad...

Vad ska man skriva när allt är som vanligt - rätt likt som dagen innan förutom att vi inte vart på nåt kalas idag.

Vi har inte sett hockey och middagen blev nåt så trist som makaroner och korv - Åh vilket innehållslöst liv man kan ha MEN hur som helst så möttes jag av ett mycket trevligt samtal när jag kom på skolan imorse - TACK Karin - det va roligt att höra!

Å trots min mitt tomma inlägg så har jag kollat lite hur ni besöker min blogg från dag till dag... Ni är fantastiska - det är nästan samma besökssiffra varje dag - Ni gör det bra som ids hålla koll på den här sidan.



Så till dagens stora varning - DET ska bli OVÄDER. Nej, jag orkar inte med nåt sånt... lite snö kan väl gå för sig men jag hoppas att det inte blir nåt strömavbrott... hur ska vi då göra med morgonvällingen, kaffet? Jag har ju en ledig dag och då vill man ju frossa i frukost och kaffe... det är ju det som är att vara ledig!! Ringer väl en vän med vedspis - där kankse det finns lite hjälp om nöden kräver... Varför har jag ingen vedspis???
Måste lägga in en önskeväderkarta... Tänk - dröm -njut - snart - tillslut så blir det sommar igen!!

När jag hade ätit min middag så va det dags för dagens träning - 15 km på cykel - blir inte roligare än fast cykel och jag träffas rätt ofta... vi gillar nog inte varandra... har liksom inte alls nåt att ge varandra - Jag bara ger av mig själv och han, för det är nog en han tror jag, bara tar och tar... MEN hur som helst så känner jag mig rätt duktig när jag gjort mitt pass. (särkilt när man vet att nån har sett att man gjort det också, ha haa, hemtjänsten har då koll på allt)

Det där med skidåkning kan man ju se sig i stjärnorna efter... Passar inte så bra att sticka iväg bara hur som helst... MEN man måste ta alla chanser man kan - för det är en rätt trevlig sysselsättning (när man är klar alltså)

Hur det än är med denna träning så händer det inte nåt - blir varken snabbare, eller smalare... Vad ska då få en att fortsätta?? Ja, säg det - kanske att man blir friskare och lever lite längre förhoppnigsvis. Jag väljer att tro på det sista...

Nu ska jag kolla vad Rickard har valt ut för bågar till sina nya glasögon - perfekt att kunna beställa dem på nätet!

För att vara ett helt tomt inlägg så blev det ganska så långt tillslut!

Glöm inte att styra ut soptunnan ikväll - Jag har gjort ett försök att nå nån kommungubbe å klaga på att våra återvinningskärl svämmar över - tror ni att han svarade? Knappast, jag ska göra nya försök imorgon... Skärpning! Vi Skorpedsbor är bra på att sortera och då behövs det större kärl!!
Är det fler som känner för att klaga? Gör det... ju fler som ringer och tjatar desto bättre...

Goooooooo Naaaaaatttt! Vässa snöstyran för imorgon blir det jobb!!

Inga kommentarer: