onsdag 13 januari 2010

Kallt så bort i vette!

Nu har kylan återigen intagit vår by. Hela dagen har det varit strax under -20 grader. Vi tog oss en tur till Konsum och inhandlade några fina presenter till dagens "kalas-pingla".

På kalaset fick vi kaffe och gott fika... en trevlig pratstund och en historie lektion hur det kunde vara i en timmerkoja på Grönåsen.

Middagen kombinerade vi med skidskytte - Tänk om man kunde åka lika fort som A-C.O-Z
Hon vann hela tävlingen och det är rätt kul att se hur detta inspirerade Axel att leka skidskytte. Med en leksaksbössa på ryggen och två innebandyklubbor som stavar rännde han runt här i huset - stakade och skjöt om vart annat.

Ikväll har vi haft Mack-möte med vår arbetsgrupp. Gick lite trögt i början men sen lossnade det och med herr Hellgren som sufflör, fröken Näsström vid tangenterna och undertecknad som övervakare av typsnitt och annat gick det som en dans. Nu finns det ett färdigt dokument som ska granskas av alla i MACK-gruppen sen gott folk - är det nära för alla att köpa andelar i Macken. Nog ska det väl bli kul att få tanka gräsklipparn bort vi stationshuset till sommarn?? Å vill man inte tanka kan man ju alltid sitta hos Pär på station och läppja på nåt gott i kvällssolen och titta på när alla andra tankar sina fordon - Livet på landet - Visst låter det underhållande?! Skorped ligger i en utvecklingsfas... håll med om det - Vad ska det bli härnäst?? "Vört" ToRiRo ha nå nya planer för byn?

Nu återstår det bara att kasta sig i lopplådan - tvätten är hängd, mailen är kollad - farmandet är klart och bilen står i garaget och är varm och go tills imorgon!

Ska försöka ta mig igenom ett kapitel med Läckberg.

Jag lyssnade på Leif GW Persson idag och han utnämnde just denna författerska till nutidens Selma Lagerlöf... inget dåligt betyg!

Go natt!

Inga kommentarer: