torsdag 7 januari 2010

Bistert!!

Det är fortfarande kallt - mycket kallt!
Jag har grejat här hemma hela dagen. Granen åkte ut - hade inget att välja på - den barrade nåt katastrofalt!
Många barr blir det och jag lär nog se dem ett tag till... brukar inte räcka med en dammsugning för att få upp alla.
Lunchkaffe blev det på Faktorsvägen - trevligt!
Sen drog jag hem och fortsatte mitt stökande på övervåningen. Barnens rum är ganska så städade, adventsstakarna borta så även de små granarna som lyst upp rummen har fått gå i ide till nästa jul!
Sambon har inte uträttat mycket här hemma - han har varit på Bredbyn med bonden Lars som hade nåt ärende på Granngården - Dit måste ju alla bönder i tid och otid :-)

Inte nog med att jag fick kaffe hos Sundbergs - vi fick även middag - "pärer, prinskorv och äggstanning - supergott med vanligt mat så här efter alla julmiddagar.

Efter maten drog gubbarna iväg på modo-matchen - vi nöjer oss med att se spektaklet på tv. Modo är ju inte vad de borde vara - de hänger på GÄRDSGÅR´N kan man säga...
Känns rätt så bra att slippa åka till stan i -28 grader. Känns mycket bättre att sitta i soffan och mysa med grabbarna och springa ner i källarna å elda mellan varven!!

Så till dagens födelsedagsbarn - GRATTIS till FARMOR DAGNY - Vi skulle givetvis varit dit idag men den där Bredbyturen drog ut på tiden och sen blev det middag och hockey.

Imorgon är det kalas hos tre kusiner - Rickard, Elin och Ida... Jag måste nog upp i ottan och baka nåt. Har gjort en kladdis ikväll men det räcker väl inte kan jag tro.

Nu ska jag kolla in Modo - går inget vidare, ligger redan under med 0 - 1 efter 5 minuter - Inte bra!!
Nu har det gått 8:11 och då gör Djurgården mål igen - hur ska detta sluta - Jag har en sex-åring som är rätt irriterad just nu... Bäst att engagera sig i barnen lite!

Kramelikram!!

Inga kommentarer: