måndag 4 januari 2010

Trögt i starten av 2010


Himmel å pannkaka va seg och trög man kan vara. Får inte till många inlägg nuförtiden. Det är absolut inte brist på händelser... det kan man läsa om i Lindas blogg - vi både firade nyår tillsammans och hockeyresan i lördags.

Hockeytrippen va riktigt kul. Jag va inte ett dugg taggad men vad gör man inte för att vara en god supporter och en god festkamrat.

Redan kl 14.30 hämtade Mosjö Buss upp oss - alltid lika perfekt att åka med dem. Det är nog att de inte kommer in och klär på oss också. Full god service som alltid.

Vi va alltså 15 festglada personer som drog ner till Arenan (känns fortfarande mer bekvämt att säga arenan än Centret.... )

Vi intog våra platser och det va bara en utav oss som blev utan sittplats... p g a att nån annan donna satt sig på hans plats... men det redde ut sig och efter första periodpausen satt alla där de skulle...

Matchen gick som en dans - undra just om det va för att vi va så många ifrån Skorped??


Det gick säkert också som en dans med försäljningen i puben... vi är ju inte direkt kända för att snåla när vi ger oss ut på äventyr!!

Efter matchen tog vi oss ner till Music Corner... träffade på några Överåbor och lite annat löst folk... Därefter drog vi iväg till "Olles" för att få lite mat i magen. Som tur va så fick vi åka buss - va inte nå härligt promenad väder i stan kan jag säga - Snålblåst från havet och jäkligt kallt.


Väl där,, blev vi serverad den allra bästa pepparsteken - dyr som ett as men god som tusan!

Kvällen förflöt och vi hann både svänga våra lurviga och hänga i baren... Klokt nog så gick bussen hem vid midnatt men det blev ändå sennatt innan jag hamnade i säng. MEN jag somnade inte hungrig - vi hann steka ett 18-pack ägg så alla fick sig en äggmacka.


Söndagen vaknade jag med snuva och lätt feber... skit också men det va bara att sova bort det hela - tur att kanalerna man har visar typ samma filmer hela tiden fast jag tror att de byter med varandra bara för att förbylla oss tittare. Det bästa med det är att det gör det samma om man somnar en stund - när man vaknar igen så kan det ha börjat nåt nytt som man sett inledingen av förr så det är bara att haka på där.


Som sagt en seg-feber söndag som avslutades med en Wallanderfilm. Är det då nån som tror att jag va trött när man skulle sova på riktigt - NOT så klart. På nåt kontsigt vis somnade jag iaf efter lite korsord och snurrande.

Måndagmorgon va det bara jag och Nils i sängen - de övriga två hade stigit upp kl 03.00 för att se hockey - bra gjort och bäst gjort av Axel som såg matchen... den andra personen somnade lika fort han landade i soffan tror jag.

Drog iväg till stan idag och gjorde ett ryck på jobbet, bytte några julisar och inhandlade lite som kan behövas i slutet av veckan -ha haaa, nej nej nej... där har du fel - jag va inte in på systemet! Jag köpte nåt helt annat - men det återkommer jag till.

Kvällen blev en tacco-bjuding med Robban och Linda - måste ju sköta om sina släktingar särskilt när den av dem varit snäll och hjälpt Rickard städa garaget och den andra slavat i hemtjänsten hela dagen -

Sen blev det hockey och det gick ju inte så bra så där slutar jag och skriva.

Nu är glada julen slut.... om jag orkar imorgon ska jag bära julegranen ut! Jag har förhandlat med Nils om att granen och pyntet ska bort imorgon - inget han vill egentligen men det blir nog så ändå - bara han får hjälpa till att ta bort kulorna.

Hej hopp nu ger jag upp, puss å kram

Inga kommentarer: