måndag 14 februari 2011

Till mig själv - från mig själv

Idag trotsade jag kylan och gick en sväng på stan på lunchen... Knallade in på Team Sportia och köpte ett par skidhandskar eftersom en av mina gamla är försvunnen - åh va less man blir när en handske försvinner... bättre att båda är borta!
När jag ändå va i köpartagen så gick jag in på Stadium och hittade ett par snygga slalomglasögon - till mig själv från mig själv... Jag vet hur det blir annars... PANIK i backen å så köper man ett par svindyra på plats... Hade kostat 400 spänn men jag köpte dem för 160 kr... det va väl ett fynd!!

Det är helt hysteriskt kallt - jag är skitless på vintern och kylan... å inte nog med det - det ska komma mera snö men det kanske är bra med tanke på dagens inköp. Va rätt sugen på ett par snygga slalombyxor som också va på rea men de fick hänga kvar... nån måtta får det väl vara på köplusten.

ALLA HJÄRTANS DAG - är väl ett rätt roligt påhitt. Jag som planterade om blommor igår satte en i en kruka och överlämnade den till chefen imorse... bara på skoj... Av henne fick jag en skitsnygg "plastväska" som vi gått och spanat på ett tag... kommer att bli såååå perfekt till sommarens äventyr. Skulle jag använda den nu sprack den väl i tusen bitar med tanke på kylan.

Jag fick iaf bli rätt förbannad imorse - kom på jobbet och där fanns det NOLL parkeringsplatser kvar - Hallå- klockan 8 på morgonen??? Travade iväg upp och hittade parkeringstjuvarna... de måtte tycka att jag är en sur-kärring men jag kände mig rätt angelägen att stå på MIN parkering och använda MIN motorvärmare en dag som denna...
JA, ja... jag är inte så elak men historien upprepar sig dagligen om våra parkeringar och nån gång måste man få säga IFRÅN! Det gjorde jag idag.

Sugen på en kram?? Hämta en i mitt förra inlägg - där finns det flera stycken kvar.... Här finns en genväg

Nu är det dags för lilla sportspegel... å appropå det - Kan det vara sant att Foppa slutar med hockeyn... ja, ska man tro SVT.se så är det så... Ja, allt har ett slut så även nr 21
Upptäckte på Landskampen att Peter hade en ring på vänster ringfinger... han har alltså förlovat sig... det hade jag helt missat. En mycket vacker tjej hade han iaf... å snygga va de ihop också... Kul, han börjar ju va en gam-uv han också men givetvis som alla andra 73-or = VÄLBEVARADE!!

Inga kommentarer: