onsdag 2 februari 2011

Streck'e från e flygplan...

Nån som sett ett rökmoln eller ett vitt streck i luften idag?? Jasså... Ja men då va det spår efter mig eller möjligen streck'e från e flygplan... eller kanske ett dis (Pistvaktsuttryck).

Jag har iaf kännt mig som stridspilot idag - åkt kors och tvärs med olika passagerare mot olika mål. Först till skolan med Nils på rytmiken och sen hämta en halvtimme senare.

Innan det va dags att hämta Axel på skolan fick vi kaffe hos Anna och till det, Konsums senaste godbit - "Lattebit" - helt okej, prova vet ja.
Packade hockeytrunken och drog mot stan, lämnade av Axel hos mormor som lovade utfodra honom med mat och se till att han skulle vara ombytt å klar när jag och Nils kom från logopeden. Lämnade Nils hos mormor för ny utfodring och tog med mig Axel till Bjästa på träning. Under tiden han tränade for jag till super kusinen Björn... han som fixar en massa tekniska saker åt mig... Bra kusin... Han klipper mig ju också. Skulle boka tid för klippning nästa vecka (när Axel tränar) men han lyckades pressa in mig redan idag. Vipps så är man nyklippt - kanon. Då blir det färgning nästa vecka istället.
PETTERSSONS FRISERING i Bjästa är toppen!!

Åter till mormor och fick kvällsfika där. Vi började rota i en garderob och hittade en massa kuliga mössor. Bl a en mössa som jag hade när jag va liten. Jag kunde ha den fortfarande... ha haa... såg ut som Roja Rövardotters mössa. Tror baske mig att man skulle se rätt hipp ut med den mössan och ett par solglasögon i slalombacken. Varm va den också.
Sen hittade vi en påse med gamla kepsar. Vi provade och skrattade och den ena va tokigare än den andre. Det fanns till och med en sån där grön/gul med grön genomskinlig skärm från Föreningsbanken. Vi hade jättekul. Det blev också lite provsmak av julkakorna som va kvar. MAMMAS KAKOR är inte att leka med - GODA!!
Vi åkte hem och såg lite tv och sen va det sova-time för killarna.

Imorgon är det jobb och en ledig kväll. Axel ser fram emot en myskväll - han är så kramig och det uppskattas verkligen av mamman ska ni veta. Jag har två små killar som njuter av att vara hemma, vara tillsammans och ta det lite lagom lugnt. Fast visst - de gillar ju fart och fläkt och kompisar också -

Njut av livet - de gör jag!


2 kommentarer:

lantislygdman sa...

Verkligen supersnygg!! Mössa!!

Anna sa...

Ha ha, trodde först att det var nya frisyren på bilden!
Min mor går och klipper sig hos Björn, och hon tycker att han bara är bäst! Kanske man skulle boka en tid i sommar? :)