lördag 26 februari 2011

Fullt hus!

Nu har sambon dykt upp igen å det blir som vanligt inte samma iver i bloggandet eller jag jag säga att jag inte hinner, jag har iaf inte samma rutiner.
Igår tog jag och Anna en promenad på förmiddan - måste ju passa på när Rickard är hemma. När det va gjort så kom jag hem till ett tomt hus - Trodde det skulle vara full fart med vedkörning eller nåt annat men de hade smitit iväg till farmor. Jag styrde in lite ved och det va ett härligt väder att vara ute i.
När jag ändå va klädd å klar tog jag den kvarglömda sparken från nyår och körde hem den... rätt som det är så har sparkföret försvunnit å då vet man ju hur det blir.

Det är trevligt att bara vara hemma å pyssla på. Jag eldade i eldkorgen men rätt som det va så va vi bjuden på fika hos Arne så elden fick enbart vara mysig - grilla får vi kanske göra idag istället.

Dagen förflöt, vi spelade lite bandy och det gick hårt till... Axel och jag va på samma lag och Nils och Rickard va på ett lag - Givetvis vann jag och Axel fast sista målet skänkte vi bort så man kan säga att det blev oavgjort....

Middagen blev tacos och eftersom Anna skickat två femtedelar av sin familj till Mora tog jag hand om resten... de fick mat här och sen fick jag skjuts av henne till SSK-årsmötet på skolan.
Ett trevligt möte med många besökande. Fikat räckte nästan inte till - angenämt... Men jag hade kunnat stå över fikat eftersom vi skulle till Sofi å gratta henne och där vankades det också go-fika!!

Nu har jag skickat tre grabbar till hockeyträning... Jag är själv i huset... har nästan lite svårt att veta vad jag ska göra eftersom jag är så ovan... Tror att jag ska ta mig en promenad i det vackra vädret och sen kan man njuta av VINTERSTUDION, Pops och Karlsson...

På med skorna å ut i solen - men först så ska jag leverera ÖA till Grannen!

När vi kom hem va det bara att

Inga kommentarer: