lördag 19 februari 2011

Kylan kvarstår

Någon större skillnad i temperatur är det inte idag - 29 när jag steg upp. Burrigt men tur att man har ett varmt hus. Läste på FB att flera har fått vattnet fruset och det är ju inte särskilt kul. Kämpa på vänner... snart ska väl den här vargavintern vara över. Röken ur alla skorstenar står rakt upp - inte en vindpust å tur är väl det. Det syntes tydligt igår att fredagsmyset i var gård pågick i pannrummet... Man hinner ju inte upp förrän man ska ner igen... Fast jag gillar ju att elda så det är lugnt!

Nu har jag fått mitt kaffe och mina mackor... de ä gott de... bästa stunden på hela dagen. Axel är packad å klar för skidlägret - synd på kylan men det blir nog bra ändå. Han va så spänd igårkväll och längtade tills idag. Kul!! Måtte han övervinna sin rädsla och våga sova över men om inte så är det ju snabbt att hämta hem honom. Praktiskt!!

Nu ska jag ta mig en påtår, peta in en pinne i brasan och läsa allehanda - Grannen måste ju också få tidningen i tid... fast det ser rätt lugnt ut där så än är det ingen panik :-)

Laddar för melodikryss om en timme... hoppas vi hinner!!

Inga kommentarer: