torsdag 10 februari 2011

Ljus i mörkret

Jag har haft en strålande dag. Många trevliga samtal och möten med härliga människor. Fick även träffa en gammal vän vilket gör mig varm i hjärtat. Men det gör också ont i hjärtat när en vän inte mår bra. Jag önskar så att jag kan göra något, vara ett stöd och att allt löser sig snart. Styrkekramar till dig min vän!


Robin -
bilden är lånad från
 http://genommallasogon.blogspot.com/

Innan jag hämtade barnen på dagis stannade jag till på kyrkan. Steg ut och gick och tände ett ljus på Robins grav. Det är nu tre år sedan han förolyckades så tragiskt. Det va så fint på graven, uppskottat och fint med flera ljus... några hade slocknat men jag lyckades få liv i dem igen.
Mina tankar och kramar går till alla som har Robin i sina tankar. En suverän speleman, glädjespridare och en sprudlande ung människa fick sluta sina dagar allt för tidigt.

Nu har vi fått pannkaka i magen, skidskytte på tv och jag har även hunnit baka en kaka... hur ska den här kvällen sluta??
Det snöar som tusan ute och vi är nog många som tycker att det räcker med snö nu.

Måste nog skicka med Rickard lite av det här när han
åker nästa gång... tur att jag har en chef som rustat
oss med detta...
Jag har inte hört något från sjuklingen i Kazakstan, inte kul att ligga där å ha feber men det är många som är sjuka så det är ju konstigt om man skulle klara sig. Jag vaknade med ONT i halsen i morse... Tog en stark kopp med LAPACHO-te... det är rena rama krut-medicinen. Efter en stor kopp och sen driver det ut alla baciller... man blir enormt kissnödig efter en stund och sen blir man frisk å kry!!  Inte undra på att det kosta 450 kr kilot!!

Nu är arbetsveckan över och imorgon blir det en hemmadag med lite fix... har både strykning, städning och lite målning att ta tag i.
Ikväll ska jag bara må gött i soffan med mina grabbar!!

Njut av livet... 

Inga kommentarer: