torsdag 17 februari 2011

Stabilit i sjukstugan

Min lilla sjukling har verkligen inte gjort många knop idag. Vi har suttit i soffan och mysat hela dagen - Jag va ju faktist hemma med honom för att han va sjuk å när han då vill att jag ska sitta nära så får det bli så.
Han har suttit i T-shirt och kalsonger hela dagen men under täcket så klart. Ett bra sätt att bli frisk på. Jag har fyllt min Nick Nyfiken kvot kan jag lova!!

Jag åkte på Konsum och handlade lite önskemål.... MEN vad ger man en som är sjuk?? Jo, som alltid så får man bra förslag av personalen... GLASS så klart. Det blev en låda PLOPP-strutar och en låda med Hello Kitty pinnar - jättegoda!
Nils har malt i sig tre pinnar idag - men så har "bebern" gått ner också. Han är jättehostig och snorig så jag ställde in vårt biblioteksbesök - för kallt att ta ut en sjukling - man kan ju förlänga boklånen på nätet som tur är.
Jag fick mitt-i-dagen-kaffe-besök av Anna och farmor -. äntligen blev det dags för en semla... Fast nu känns det som semlan bestämt sig för att stanna kvar - är proppmätt fortfarande.
Skickade ett SMS till moster som befinner sig i Borga - Snabbt fick jag ett telefonsamtal tillbaka. Även hon va en sjukling, febrig och inte alls i rätt form för att sitta å fiska på nån sjö. Trist men ändå skönt att vara där i lugn och ro. Pigga på dig Kerstin - Det va kul att talas vid iaf.

För övrigt är det eldning på schemat - men det är rätt behagligt. Har man inget annat att göra så är det en bra syssla. Jag är också i slutet på en bok och kan nästan inte släppa den Den heter "Någon vid din sida" En kärleksroman men också en thriller intrig... Rätt bra.  Jag fascineras av att böcker kan vara så fängslande. Man längtar till slutet och upplösningen samtidigt vill man att de aldrig ska ta slut eftersom då måste man söka en ny bok och lära känna nya låtsas människor.

Nej, nu är det dags att kasta in några pinnar i brasan igen. Imorgon är det en ny dag och förhoppningsvis så är det lite mildare -
Axel ska på Konsum och inhandla lite mums som ska med på skidlägret. Du har väl inte missat att det är det som gäller i helgen!! Lördag till Söndag - himmel va kul de ska ha.
Det är ju även Rixskidan i Arnes spår... ska nog försöka mig på en sväng om inte Nils fortfarande är krasslig.
Vill du inte åka skidor kan man ju alltid köpa lite fika och bidra med några kr till Cancerfonden...

Inga kommentarer: