onsdag 2 februari 2011

Morning morning!!

En ny dag med nya möjligheter. Kaffet är kokat och halva pannan uppdrucken :-)
Det här är det bästa med en ledig dag. Strosa runt och se lite morgontv, dricka kaffe, kolla mailen - på med en tvätt och bara ta det i sin egen takt.
Sitter och kollar in Kristin Kaspersen i TV 4 - åh va brun hon va... måste ha varit på semeseter - själv börjar man känna sig rätt så blek. SOL måste ha SOL!! Vintern har varit på tok för lång!
Idag ska vi till stan och på träning men det är inte förrän kl 14.

Jag har fått ett nytt intresse, helt plötsligt har jag blivit kär i Wikipedia - allt man vill veta står ju där lite kortfattat. Jag blir så less på mig själv när jag inte är så allmänbildad som jag vill vara. Internet är fin fina grejer de'.

Nej, nu ska jag kasta mig i duschen, ta en påtår. Måste även kolla in ett supererbjudande jag fått på en systemkamera...(vill ha, vill ha). å va det ser roligt ut men man är väl ingen stor fotograf och inte är jag rik heller... det får nog bli kvar i drömmen som allt annat - drömmar är också fin fina grejer :-)

Måste bara få säga GRATTIS till Helena Själin som blivit mamma. Vilken lycka!! Ja, okej, jag säger väl grattis till moster också då - igen... Kram på er systrarna Själin.

Det va det - blir nog mera sen!

1 kommentar:

Mia sa...

Tack snälla du!!!! Ja, som jag sa så är lyckan som jag känner i mosterhjärtat helt omätbar!!!! Som om det vore min, fast det är hon ju, på ett vis :-D. Kramiz