onsdag 9 februari 2011

Försvinnande!

En ledig dag kan verkligen betyda att man hinner massor eller ingenting. Idag blev det INGENTING. Fick besök av Pär redan kl 8 och vi satte igång med vårt lilla jobb att göra en utvecklingsplan för Skorped...
När halva dagen gått fick jag lunch hos farmor. Nils och hon hade fixat korv med bröd åt mig... mysigt men kallt i vintersolen men den lyste iaf.
Fixade middag och drog till Bjästa med grabbarna - träning för Axel och frissan för mig. Skulle lägga i lite färg i håret jag klippte förra veckan. Blev kanonbra som alltid hos PETTERSSONS FRISERING!

Hämtade Axel på träningen och där bjöds det på glass. En belöning för den fina insatsen i söndags - det lönar sig att göra bra ifrån sig på sammandragen!

När vi kom hem va Axel helt ifrån sig... Han hade glömt sin tandställning i farmors bil... Jag for å kollade men hittade den inte... kollade hemma... hittade den inte... PANIK - vart tusan hade den tagit vägen. Med ficklampa och hökblick letade jag i bilen en gång till - tillslut hittade jag den mellan dörren och sätet. YES. Då va den saken ur världen, tack å lov. Försvinnande nr 1

Nu har vi sett två av veckans matprogram på tv... himmel va barnen ska bli duktiga på att laga mat när de får se sånt varje kväll å de ser det med nöje dessutom.

Nu ska jag packa ihop, be en bön till guden för alla bilar, smörja in ansiktet i nåt anit-rynk.medel... ta på mig det allra snyggaste och sexigaste nattlinnet (ha haa, nåt sånt vet jag inte om jag har, en T-shirt får det nog bli) sen blir det natti-natti för mig. Ska bara kolla in fuskbyggarna en stund först. Varför jag måste gå och lägga mig är att det i skafferiet ligger en öppnad röd Kina-påse... sitter jag här i soffan en stund till så kommer det snart INTE finnas en röd Kina-påse i skafferiet utan en TOM påse i soporna. DÄRFÖR måste jag lura mig själv - att gå och lägga mig så inte påsen överlistar mig. Borde nog klassas som knark för det har en oerhörd beroendeframkallande effekt. Å jag erkänner - I´m a Kina-puffo-holic .
Försvinnande goda! Försvinnande nr 2

Inga kommentarer: