tisdag 22 februari 2011

En kändis!!


Svägerskan har gått å blive kändis!!
Ni har väl inte missat senaste numret av Vi i Villa - På sidan 40 - 41 är det ett repotage om självaste Linda Länsman! Kul!! Hon kör hårt med två bloggar... båda lika roliga att läsa!
Man får lyfta på hatten och gratulera till blogg-framgångarna!! Men istället för att titta på bilderna så tror jag att jag gör ett hembesök ;-)

Så till mitt inte fullt lika kända hem och liv ;-)
Trots att jag försökt gå och lägga mig i god tid igår kväll så va jag dödstrött när jag tvingades vakna. Masade mig upp och lät min underbara dusch göra ett försök till väckning.
Väckte mina gullungar och de va lika trötta som jag. Rusade ner till pannan och gjorde upp eld, inte för att det kändes kall - bara en ingivelse. Fixade frukost, kläder och allt man gör på morgonen... eldade lite till. Packade mammas nytvättade kläder i en kasse.
Kom ut och kände att det va en miljon minusgrader igen... fy vale! Va nog inte så dumt att elda lite iaf.

Iväg till dagis och vidare mot Gälven... kollade dagsformen med mor och överlämnade både lapacho te och klädpåsen. Pappa bjöd på godis - trevlig start på dagen!!
Vidare mot stan och kaffeslurk på jobbet.
Hade ett möte kl 9 och sen ägnade jag mig åt det jag ska - JOBBA. Förmiddagen va otroligt lång och jag hann en å annan surdeg.
Eftersom jag hade lite brådis på morgonen åkte jag ifrån min otroligt tråkiga matlåda... tror att det va mitt undermedvetna som lämnade den hemma. MEN vid luch är man ju rätt sugen på nåt matigt så jag och chefen hämtade lite thai-mat. Så gott det är, å såå mycke de är...
Eftermiddagen förflöt med en massa jobb.

Ikväll va det dags för barngympa och Nils kände sig lite trött ända till 17.55 - Då kom han på att han ville dit. Iväg det bar och där va det många bilar som jag kände igen... Fixade en skjuts åt Nils på hemvägen så slapp jag ge mig ut i kylan igen. Måste ju va lite miljömedveten också.
Modomatchen slutade väl - VINST för en gång skull... men en mycket viktig vinst!

Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla in veckans avsnitt av Dansbanan i Täfteå... De bli skönt de. Ledig imorgon men gett te stan iaf.








Inga kommentarer: