måndag 7 februari 2011

Pigg-piggelin

Nu är det dags att samla piggelin poäng. Grabbarna har fått åt sig 5 poäng idag och jag måste ju iaf fixa ett - satte mig på MC:n och cyklade 10 km - lika trist som vanligt men lite svettig fick man ju bli, å det va ju bra.

Jobbet har som vanligt varit i samma fart, det ringer och det är fullt upp hela tiden - PERFEKT. Gick upp till ÖA på lunchen och satte in annonsen åt SSK, det är årsmötestider!

Ni missar väl inte att gå på SSKs årmöte fredag den 25 februari, kl 19.00 på skolan - Alla val är klara så ingen behöver bli invald i något som man inte är beredd på. Det bjuds på fika också och inte nog med det - Det är stipendieutdelning från Bengt Hellgrens minnesfond.  - Väl mött!! 

Nu har vi fått hem farmor från Stockholm, hon va hit och visade upp sig. Verkar som det va en trevlig tripp - och välbehövlig. Presenter hade hon med sig också... hon är snäll hon!!

Imorgon har SV en föreläsning på Thuleteatern med Marie Tegnér - MåBra skribent om hälsa och rätt mat. Biljetten kostar 100 kr... det finns några biljetter kvar.

Nu ska jag röja upp lite - förstår inte att det blir så stökigt än fast vi inte varit hemma... eller så är det just det - vi kommer och går och hinner inte riktigt med det som händer där emelllan.
Det är väl inte allra värst men jag hatar när stolarna står i huller om buller och kuddarna inte ligger i ordning i soffan. Mycket trevligare att stiga upp om det är ordning även om filtarna dras fram redan imorgon bitti.

En rätt innehålls lös dag och lite att skriva om men det ska väl vara såna dagar också!

Japp - så får det bli!

Inga kommentarer: