lördag 12 februari 2011

Kalasat!

Ännu en dag är till ända och den har varit toppen! Startade med träning i Bjästa och sen blev det grilling på gården... middag med grabbarna, farmor och farfar och sen drog vi till Mosjö och kalasade hos Gunnar. Mycke gott fika som vanligt i det huset. En supertrevlig kväll och jag kan bara önska herr Näsström alla lycka till med lotten... Givetvis delar vi om det blir miljonvinst eller hur??!!

Nu ska jag kolla tv-utbudet - Vi har tittat lite på melodifestivalen och jag tyckte nog att det va Brolle som va bäst av alla. MEN jag vet inte om jag håller med svägerskan om vem Brolle är lik.... men men... Håller nog mer med Nils ang likheten... med eller utan randig tröja!

Nåväl - imorgon är det en helt ledig dag från ALLT... Ska bli spännande å se om vi lyckas åstadkomma nåt mer än vad vi lyckats med idag...
Tror jag ska försöka se I rymden finns inga känslor... men det slutar väl som vanligt - Jag går och lägger mig. Möjligen slår jag gårdagens rekord - 22,20 Jag har ju en halvtimme på mig. Vad hände med Nattugglan Katrin??

1 kommentar:

lantislygdman sa...

Vi kan väl besluta att bägge bröderna är lik Brolle...??? Dom måste "bara" tatuera sig lite och fixa frillan......