tisdag 20 oktober 2009

Vi halkar hit och dit...

Jag är lika trött varenda morgon - trots det så kom jag iväg i vanligt ordning... Hm, mamman börjar bli snurrig. Glömde ta med Axels foppaskor och kom även på att jag inte packat nån frukt.. förvirrad mamma med för mycket i huvudet tror jag. Man ska aldrig ändra på rutiner, då blir det som det blir.
En kall och halkig morgon. Jag lägger ut en varning för helvetes-svackan i Uberg. Det är sjukt halt i Stavarbäcken varenda dag. TA DET LUGNT - det räcker med en olycka där.
När jag kom till "GALTARSÅBRON (mysko namn men det är väl så vi kallar det) så ser jag ett djur hoppandes över vägen, hög på benen och rätt smal, endast en stubb till svans - MÅSTE ha varit ett LO-DJUR... detta börjar bli värsta djurparken. Björnar, lodjur, älgar, rådjur och rävar...
Kom på jobbet och fick ett kul samtal - Bjuder du på kaffe kommer jag med en macka! TREVLIGT! Det va självaste direktör Sundberg som va i stora staden på morgonkvisten. Va visst där med hela maskinparken hos en annan stor-fräsare... Nyberg - him self hade visst nå jobb som skulle utföras! Å inte nog me de, skulle även få besök av LANDSHÖVDINGEN... Somliga rör sig i mäktiga kretsar!
Vi på SV fick iaf vårt morgonfika och det uppskattades ska jag säga. Gör om e´vet ja... Jag lovar att du får en stjärna i himlen från oss... är det nåt vi gillar så är det leverpastejmackor från Lundbergs!!
När en herre lämnade kontoret kom nästa, en kollega från Sundsvall gjorde en tour genom norra norrland, Han ville också ha kaffe... så klart, det fixade vi.
Med så mycke kaffe i magen kan man inte annat än att jobba bra. som om detta inte vore nog - vi fick ett besök till - vår goa kamrat Agneta kom och jobbade lite inför ett evenemang på lördag. Sen åt vi lunch tillsammans - MYYYYYYYYYYSIGT!!

En helt vanlig dag på SV eller en helt ovanlig dag på SV.... vissa dagar är så här.

Hemvägen snärtade jag in till pappa för att gratta honom på födelsedagen. GRATTIS PAPPA på 70 års dagen! Han såg glad ut - hoppas att din dag blev bra!!

Ikväll har jag inte gjort ett enda skit. Jag har NOLL energi till att ta tag i hemmet. ORKAR inte. Sitter och hänger framför datorn eller tv:n... Kan man få vara så här slö??
Fick faktist besök av en herre ikväll, fick till och med bjuda honom på kaffe... trevligt det också. En gammal god vän som jag inte hinner träffa så ofta nu för tiden - men när vi väl träffas så är det så kul.
Undra just hur många kaffekoppar jag lyckats svepa idag?!!

Nu ska jag pallra mig iväg till sängen.
Imorgon tar vi lite sovmorron - sticker iväg vid 8-tiden. Barnen ska vara med mormor hela dagen och jag ska på kultur och fritidsnämnd.

Det va väl allt för idag. God natt alla glada... imorgon är det en ny dag med nya möjligheter!

-----------------------

Kramelikram YYYYY

Inga kommentarer: