torsdag 29 oktober 2009

Full huggning!

Den här veckan är ett av det härligaste på länge. Jag har varit ledig och njutit varenda minut! Igår blev det IKEA - precis som planerat. Jag kokade kaffe och gjorde mackor - för fika måste man innan man landar i Birsta. När vi sitter där och fikar kommer en blå bil smygande... tycks ha sett den där bilen förr susa förbi mitt köksfönster... Mycket riktigt. Två systrar från mosjö, en dotter, en mormor och en morfar kom farandes och skulle på samma ställe som vi och va också fikasugen... Världen är liten!
Mot IKEA och där blev det shopping. Jag som inget skulle ha hade en överfull kundvagn. MEN då hade jag ju även en beställningslista från fru Jaxon. Kan ju skylla på att hon skulle ha rätt skrymmande saker!!
Det är rätt mysigt att gå där å strosa och kolla på alla utställningar... å innan man ska igång på riktigt så tar man sig lite fika - billigt är det också, fika för tre personer = 43 kr! Man tror inte att det är sant.
När IKEA va avklarat fortsatte vi mot nästa hus. Kläder, skor och inredningsdetaljer... shoppade inte så mycket där men tiden gick iaf och vi va inte hemma förrän kl halv åtta... Det tar 12 timmar att ge sig iväg på en sån utflykt!

Idag har jag jobbat. Känns länge sen jag va på jobbet och det är det ju också. En hel vecka sen sist.... Hade massor att ta tag i. Ingen chef att dricka morgonkaffe med men hon dök upp på eftermiddan så då fick vi koffeina oss lite.
Innan jag skulle åka hemöver fick jag en flygtaxikörning. Två rätt slitna personer skulle hem. En till Gullänget och en till högkvarteret i Skorped...Solbrända och snygga va de... men lite rödögda måste jag nog erkänna - kanske är det ovanan med den starka solen eller kanske kloret i poolen... Vad vet jag??

Nej nu somnar jag snart... är rätt så trött efter en hel dags arbete :-) Imorgon är jag återigen ledig och ska verkligen njuta till 100 % av en underbar dag.
Ska ge mig själv en super härlig frukost, kaffe och bara må så gott man kan!

Rickard åker till Docksta och ska sätta in dörren i sjöboden. Skulle visst iväg före 7... hjälp va tidigt, men kanske ger det mig en anledning att inte sova bort hela dagen.

Puss & Kram från lilla mig! YYYYYY

Inga kommentarer: