söndag 11 oktober 2009

Tick tick tack!

Vill man att dagarna ska räcka länge så ska jag ge ett gott råd. Lägg ett bud på min köksklocka så ska du se att du får mer än 24 timmar. Detta har hänt här idag. Tyckte att klockan va rätt lite för att ha hunnit så mycke. Jag har sett det tidigare att den saktat sig MEN jag som är en händig kvinna tog helt enkelt å bytte batteri (händigt eller hur?) Då startade den till igen och jag trodde att problemet va löst... MEN sen hände samma sak igen... När det gått en timme så har klockan bara gått 20 minuter... Alltså på 60 minuter så har jag 40 minuter kvar på samma timmer - ??? förvirrande på nåt vis.
Jag slänger nog ut den där klockan på tradera och gör mig en hacka. För vem vill inte ha 100 minuter på en timme??
Jag säger bara först till kvarn...

Ikväll har jag suttit å klistrat kort i Nils bok - boken om sitt liv som lillebror, d v s Hans bok har liksom hamnat i bakvattnet - hur skulle det bli om man fick ett barn till - skulle förmodligen inte finnas ett enda kort eller något dokumenterat om det barnet. Barn nr 1 kan man ju greja hur mycke som helst för - konstigt men ack så sant!
Tur att man älskar dem precis lika mycket med eller utan böcker och fotografier.

Nu ska jag snart kasta mig i säng. Grabbarna sover sedan länge. Axel och Oscar badade efter att ha gjort sig en sväng ner till grusgropen, Nils va också me men han nöjde sig med en dusch. Efter badet blev det kvällsmacka och sen följde jag kusinen som tycker att mörker inte är så kul hem.

Mamman va snäll ikväll - de fick både film och saga men de som de inte visste va att de gick till sängs tidigare än vanligt... det är nåt allvarligt fel på tiden i det här huset. Barnen va på väg upp redan kl. 19... kan vara mörkret som spökar.
Den enda som inte verkar vara drabbad av att gå å sova för tidigt är jag... Alltså - jag är precis som vanligt.
Nu ska jag kasta ett öga på Playa del sol på SVTplay. Va bara tvungen att se Ensam mamma söker kl 20 Nu jäklar börjar det att hetta till... de va väl de jag visste efter gårdagens program!!

Nej älskade vänner - håll ut - det kommer nya inlägg i den här bloggen imorgon.

Inga kommentarer: