onsdag 7 oktober 2009

Kärlek varje onsdag!!

Det låter väl underbart! Jag är inte sen att haka på för vem vill missa lite mys och kärlek så här mitt i veckan. Höstmörkret kräver att man får tända lite ljus, krypa upp i soffan å MYSA. Nu kan man ju fundera hur det ska gå när sambon inte är hemma? Dyker ju inte upp förrän om en vecka... så, jag löser det på annat sätt. Det finns ju ett givet ordspråk - Själv är bäste dräng... så det ska nog gå bra. Fast själv? Hur mysigt låter det??? Jag får väl ta hjälp i alla fall.
Hjälpen är rätt nära vill jag lova - ett lite knäpp bort så är kärleken mitt i mitt tv-rum

Ikväll börjar det... det romaniska och helt underbara programmet BONDE SÖKER FRU! Ha haa... vad trodde ni?

Klockan 20.00 är det dags för detta program som gör att varenda dam skulle vilja bli bonn-kärring och medlem i LRF! Bönderna som följs har ofta så himla fina gårdar så visst ser det väl lockande ut... MEN livet som bonde är ingen dans på rosor. Det är ju inte sommar året om på en bondgård... å inte finns det nåt som heter sovmorron heller.

Nu har ju jag fullt upp med min egen bondgård på facebook - Farmer Ville och där är det heller inte så enkelt - hela systemet har rasta ihop... Vi kanske är för många som gillar farmarlivet.


Ja, det va väl allt! Love is in the air.... pusseli puss... nu ska jag göra ett ryck innan det är dags för tv-soffan!!

Inga kommentarer: