onsdag 7 oktober 2009

Det blev nåt...

... till slut. Efter en seg dag utan några större insatser i hemmet så kom jag igång.
Barnen lekte med nån sorts playdoo lera och det gav mig anledning att ta fram dammsugaren medan potatisen kokade. Jag gjorde riktig potatismos och stekte fiskpinnar. Rätt okej mat trots allt. Fick ett gott betyg av barnen. Till och med kusinen som sprang hem å åt middag kom tillbaka och tog gärna en tallrik här också... Bra att de äter mycke nu när det ska bli hockeyproffs och allt!
Medan grabbarna badade strök jag bort all tvätt, parade ihop en miljon strumpor (vissa saknas fortfarande - mystiskt men tvättmaskiner verkar äta strumpor).
Medan jag såg på "Bonden" gjorde jag det jag hatar mest av allt - satte in räkningar i pärmen. Jag har en förmåga att lägga månadens räkningar i en mapp och tänker att jag sätter in dem i pärmen sen... sen hade en bror som hette aldrig är ett talesätt som stämmer i detta fallet iaf. Nu är det ordning och reda på räkenskaperna.
Lite har blivit uträttat så alldeles lat har jag väl inte varit.

Nu ska jag leta reda på Haléns katalogen och lägga mig och kolla om det finns nåt att skicka efter. Borde ha tagit en heldag på stan för att hotta upp min garderob men tiden verkar inte finnas för nåt sånt. Jag kommer mig aldrig på stan bara för att ägna mig åt shopping - shopping för min egen del. Nu börjar jag vara totalt klälös - fy va trist det är. Man funderar varenda morgon vad man ska sätta på sig. Nåt man inte haft hundra gånger tidigare... Hur som helst - det blir nog nån gammal trasa även imorgon. Nog för att jag köpte nåt nytt igår som jag gärna har på mig imorgon... men det är det ju ingen som ser...

Måste bara tacka Annica för den finfina översättningen! Tänk att det va så enkelt!!
Nu sticker jag till sängs.... puss&kram!!

Inga kommentarer: