måndag 12 oktober 2009

Nu kommer det vita...


...singlande ner från himlen. Snö! Nog är det väl lite väl tidigt kan man tycka. Jag har gott sällskap i mitt tyckande. Träffade en man i sina bästa år på Konsum som va bedrövad över att vintern redan är här. "Sä´rn tidít gör en deprimerad! Jag är villig att hålla med. Vinter i alla ära men inte NU!
När vi ändå språkades vid så fick jag tips på hur man gör världens bästa och godaste pärmos, smöret ska liksom brynas så det blir så där mörkt.... då får man en knäckig smak på moset... måste jag prova! Att denne herre va en sån kock - hade jag ingen aning om!

Trots min medvetslöshet i morse så tog jag mig till jobbet. Jag har problem - vill inte, kan inte, har ingen lust att sova på kvällen.... Den som missat mitt stora problem har slarvläst bloggen. Detta är nåt återkommande VARJE kväll men nu är det väl slut på det. Gubben kommer hem om två dagar och då blir det väl ordning på torpet igen.

Efter kaffe och mirakel te så kom jag igång å jobbade. Mirakelte kan man ju fundera va det är för nåt. Vi dricker det lite nu och då för att hålla oss friska och stärka vårt immunförsvar. Det är nåt sorts barkte... undra just om det gör nån nytta eller om vi bara inbillar oss. TRON kan ju försätta berg. Så vi fortsätter att bälja i oss vårt barkte... ÅH va frisk vi blir. Undra just om det gör nån annan nytta i kroppen också?

Dagen för övrigt har varit mycket bra. Små ljusglimtar och ögonblick gör att man finner lyckan i livet.

Vad som är mindre kul är att en bekant som fått diagnosen cancer inte mår så bra. En härlig person som har trott på sin behandling och sett ljuset och framtiden... JÄVLA skit-sjukdom. Varför är det så orättvist. När jag hörde det idag så hade jag svårt att hålla tårarna borta. Jag blir så lessen och besviken!

Livet är som en skör tråd som vi balanserar på. Ett ögonblick och allt är förändrat. Oftast håller man sig på tråden och vi tar vår tillvaro för given - Så händer nåt och man blir så förvånad?! Hur korkad kan man vara.
Jag skrev en gång att jag ska bara göra roliga saker i mitt liv. DAGS att göra slag i saken. Livet är här och livet är nu - Carpe Diem.... Fånga dagen....

När ska vi börja fatta att man inte ska skjuta upp det till morgondagen det vi kan göra här och nu.

Mera Kramar, Mera kärlek, Mera omtanke, Mera snälla ord, Mera tid till varandra, Mera tid till vänner... Listan kan göras hur lång som helst. Glömmer jag bort det så påminn mig!!!

Nu ska jag umgås med mina barn - snart är det dags för sängen och en saga. Jag gillar inte att läsa sager men barnen älskar att höra sagor så nog kan jag väl bjuda 10 minuter av min tid till mina älskade ungar - Undra just vilken saga de väljer ikväll.

Ett lågt och djupt inlägg men alla sjukdomar gör att jag blir galen snart - Kan inte alla bara få va friska och glada!!

Puss & Kram och Kram & Puss!

- Glöm inte bort att en kram betyder MYCKET!!

Inga kommentarer: