tisdag 27 oktober 2009

Så ledig!!

Det har verkligen varit lugnt på bloggande sedan i fredags. Vad har hänt? JA, det kan man fråga sig. Det har varit lite av varje som gjort att blogg-lusten inte innfunnit sig.

Den här veckan är så skön, ledig så gott som varje dag. Igår kväll jobbade jag lite, va på möte med norra skogsägarna. Trevligt som alltid att träffa föreningen.

Det är grått och trist väder vilket gör att man varit lite småseg. Men idag infann sig lusten att ta tag i hemmet.
Fick ett mail av en av mina trogna läsare... -du städar visst jämt - ops, så kanske det inte är men man plockar ju mest hela tiden... när man är klar så är det likadant där man började känns det som. Så på sätt och vis så städar man hela tiden.

Idag har jag röjt på övervåningen. Jag och Nils har varit hemma medan Rickard och Axel + kusinen drog iväg, först till Docksta sen till bjästahallen för ett is-pass. Himmel va bra de ska bli!

Nu har vi börjat med "adventsförberedande" städning... kan tyckas tidigt men upplägget är som så... Städa så många skåp och skrymslen som möjligt innan det rätta adventsstöket ska igång... då är man liksom på gång och det finns MER tid för MYS!! Advent = myyyyyyyys... Vi ska bara äta pepparkakor, dricka glögg och som sagt Mysa!
Idag har jag tagit städskåpte och lite annat tråk... Då är det gjort!!! Snacka om bra upplägg!
Man hinner ändå inte städa allt innan jul -
Imorgon är det IKEA som gäller. Har fått erbjudande om att hänga med på en shoppingtur. Bäst att passa på när sambon är hemma! Ska bli en riktigt trevlig dag känns det som. Inte för att jag behöver nåt särskilt men det är ju just det som är så härligt - bara flanera runt och se om man hittar nåt skoj!

För övrigt så händer det inte mycket på den här byn... konsum hörs ha billig fläskfilé... man måste kanske fundera ut nån kul mat inför helgen.
Känns trevligt att hela familjen är samlad mer än fyra dagar.... Inte för att vi umgås nå mycke men ändå.
Ikväll är det hockey och då ska vi väl hålla våra tummar för Modo... känns som vanligt rätt hopplöst men man måste väl tro på en vinst!
Sambon hade fått erbjudande om att åka till matchen - ägaren av biljetterna befinner sig på varmare breddgrader och kan av förklarliga skäl inte åka själv...
Nu blir det soffan för hela familjen så biljetterna får nån annan spekulant ta!
Nu törs man väl inte ge sig ut på vägarna, fick ett mess om att det va poliskontroll i Skureå, livsfarligt!! Där är det svårt att hålla 50 km i timmen!
Jag är verkligen tacksam för dessa mess... har fått några de senaste veckorna. Vet ju att messaren, även kallas skogens konung, brukar kika in här och läsa och jag kan inte annat än att lyfta på hatten (om jag hade nån) å tacka det allra ödmjukaste för upplysningen!
NEj nu är det hög tid att koka ihop nån näringsrik middag.

Jag är te-bax i bloggeriet... Ajöss!

Inga kommentarer: