söndag 11 oktober 2009

Städa och slänga!

Startade upp idag med att börja röja i garderoben med mössor och vantar... kaos kaos... men det är ju ett tag sen vi behövde dessa grejer. Nu står man öga mot öga med självaste Kung Bore å är det mössa på som gäller! Nu är sommarskor och kepsar förpassat till källaren vilket ger plats åt vinterns alla stor-kängor!
När man springer upp och ner i källaren får man syn på ett som annat. Hittade en del sopsortering som skulle köras till återvinningen. När man kommer dit inser man att det är FULLT! Men smart som man är ringer man numret som står på skylten. Trodde väl aldrig att nån skulle svara men Jo, en trevlig kille tog emot mitt ärende och lovade att nån skulle komma å tömma våra soptunnor! Kul med trevliga människor!

Axel hade turen att få hänga med kusinen till Kempis på lite skridskoåkning - träningen va ju inställd idag så det va bra att de fick öva lite även denna helg.

Jag passade på att snika in mig på kaffe borta på Faktorsvägen. Där pågick montering av IKEA-fynden från igår. Åh va fint det kommer att bli.

Jag hittade en burk vit färg så jag tog och målade lite små grejer, bl a en stol. Inte för att jag vet vad jag ska ha den till men det finns en idé... Jag ska också måla lite lister i grovingången.... ska försöka fräscha upp där lite. Upptäckte att nån dragit i tapeten så det va lika bra att fortsätta att dra. Ser ju bättre ut om hela våden är borta än att det hänger stora bitar.

Medan jag målad hade jag tv4s nya program mammas pojkar... Vilket katastrofprogram - en massa botox-stinna silikonbrudar som ska försöka komma överens med varandra - hej å hå... Lycka till!

Nej - nu ska jag göra lite middag, Nils och jag har inte ätit än - Axel har fått sig en pizza, mysigt för honom!

Inga kommentarer: