fredag 2 oktober 2009

Mys-fredag!

Förutom mitt tidigare inlägg har jag haft en mysig fredag. Det behövs inte mycket för att man ska uppskatta sitt liv.
Jag som har ledigt på fredagar steg upp samma tid som vanligt... Varför då kan man undra?? Ett möte i stan och sen lite bytesaffärer på stan... SEN... hade jag en tid hos frissan... säger man frissan än fast det är en HAN som klipper? Hur som helst så hade jag klipptid hos min kusin Björn. Alltid lika underbart att komma dit. Idag blev frisyren kortare än vanligt men va tusan... det växer väl ut om man är mycket missnöjd. Det blev färg och slingor också... som vanligt på den fronten iaf.
Efter friserandet så sprang jag upp och tittade på kort som moster hade på sin kamera... De skulle åka upp till Borga i kväll - mysigt!! Hoppas att de inte hade allt för dåligt väglag.

Vi fick sällskap till middan idag. Robban och barnen kom hit och åt tacos eftersom mammin jobbar... då måste pappisarna skötas om.... (Vem sköter om Linda å mig när vi är själva??) Vid 9 tiden tog vi en prommis till 10:an och kollade in fröken fräken blivande svärdotters nya rum... Fint! Eller jag menar SKITSNYGGT!! Bra jobbat av tapetsererskan! JAg önskade att jag också kunde göra sånt där... men min gubbe är för noggrann så jag skulle bli så granskad att det är rakt inte lönt att jag prövar!

Summerar jag dagen så va den helt kanon. Träffade Anga på jobbet och vi surrade lite om ditt och datt och även om farmen på FB... Crazy mammisar kan man säga. MEn jag har kommit på att farmandet är ett sorts modernt sätt att lägga patiens (stavas det så, lägga kort alltså) Det tar samma tid och är lika spel-jävel-framkallande.
När jag kom till stan på förmiddan va det så fint att det nästan gjorde ont. Solen sken, havet låg spegelblankt och Örnsköldsvik va bara så fint som det kan vara. Höstens färger är också helt fantastiska - precis som den här dagen varit.

Grabbarna har tillsammans med pappa och farbror Robbelibob varit i Bjästa och åkt skridskor. Alla tre pojkar va jätteduktiga på att åka. På söndag drar de till Bjästahallen igen och tar sig ett träningspass....
Mamma blir nog hemma och myser!!

Tack för en underbar dag. Hur skit allt känns så har vi det bra jämfört med andra som sitter och har det sorgligt just nu.

Mitt i bedrövelsen både för det ena och det andra måste jag bara dela med mig av Dagens roligaste inlägg på facebook. Det är från självaste Patrik Forslund - Pink Hink him self.... Så här skrev han:
- Förundras, så här i efterhand, hur i hellvete en ishockeymatch kan bli så här djävla dålig. Det är ju för fan roligare att göra en rotfyllning än att se sån där skit. En satans tur att Svedberg var så pass bra och att det inte var ett bättre lag vi mötte, för då hade vi haft 7-8 mål i arslet. Usch!!!!!

1 kommentar:

lantislygdman sa...

Ja ha...Du fick Robert med på myset...Vi måste skicka våra "killar" på matlagningskurs! Har vuxenskolan nån på gång?? (Låter som håret blev snyggt!)