söndag 4 oktober 2009

Så segt!

Söndagar har en förmåga att vara segare än andra dagar.
Jag fixade fika till hockeygänget och sen blev vi sittandes är vid bordet. Det blev det gamla vanliga surret... d v s ... gubbarna pratar jobb, pengar, jobb, pengar... å lite annat.
Sen tog vi oss en sväng till farmor och kollade läget. Jag fick med mig en jacka som hon köpt på STADIUM... snygg men med larmknappen kvar, hm... tur att hon hade kvitto. Annars kan man ju tro att hon snott jackan. SÅ jag sticker dit på lunchen ber dem ta bort larmet så hon kan använda den!
Gick vidare till Faktorvägen och kollade in dagsform och den nytapetserade hallen. Jättesnyggt! Hann sitta där en liten stund tills barnen började ringa och frågade vart vi va och om vi inte skulle komma hem snart.... som vanligt alltså. Man kan inte lämna huset en sekund utan att de ringer och ringer hela tiden. Till saken hör att de va hos kusinen när vi gick så vi trodde väl att de skulle stanna där en stund (lämnade de inte ensamma hemma om nån nu trodde det).
Jag pös iväg hem och efter ett tag kom Rickard hem och drog lika fort på innebandy.... Kvar blev jag här hemma, med barnen, hade trott att de skulle följa med pappi! Men nej då... så blev det inte!
Egen tid - vad är det??????????????????????????????????????????????? Inget jag ens kan stava till känns det som.
Hur som helst... söndagen är seg och jag har fortfarande inte dammsugit som jag hade tänkt. Skulle mycket hellre ha gått till Anna och testat hennes nybakade bullar MEN det får väl bli en annan gång. Än en gång - Som vanligt alltså!
Jag känner mig lesssssss, kanske märks i detta inlägg!
Det blir iaf pizza idag. Jag har ingen lust att laga mat. Igår gjorde jag kött, klyftpotatis och kantarellsås.... gott men ingen mysig middag - åts på tre minuter för att sen bli lämnad med disken. I TV-rummet satt det några gubbar och såg hockey... katastrofmatch så det gjorde ju inget att man missade den.
Det roligaste man kan göra just nu är väl att dra ut den där förbannade dammsugaren och njuta av att det rasslar i röret!
Ikväll åker Rickard till Stavanger. Tar nattåget och imorgon är det återigen arbete och ENSAM MAMMA-LIVET!

tack å hej!

1 kommentar:

annica lygdman sa...

Känns som grannen längre bort inte e på det bästa av humör!! Skickar därför en humörhöjjar KRAM!! En HHK! förkortningar verka va poppis så att... ;-)