torsdag 6 augusti 2009

STRÅÅÅÅÅLANDE!


Nu vet exakt vad jag har saknat den senaste månaden... SOLEN kombinerat med värme. IDAG fick vi en dos av båda samtidigt - en bra kombination vill jag lova!
Vaknade imorse av mobillarmet - måste väl försöka kliva upp i nån normal tid så jag klarar av eldprovet nästa vecka... Jo, det är sant semestern är slut och det är dags att inta SV-stolen igen. Tisdag är det dags så några stackars dagar är det kvar.
Hade ont i halsen så jag tog en stor kopp Kärlekste som jag fick av grannfrun. Hon hade köpt det på Gotland som tack för att jag tog hand om deras post under semestern! Jättegott te - Tack Jeanette!!
Efter min tekopp blev halsen bättre och jag satte igång att klippa gräset. Det behövdes verkligen. Såg ut som en djungel här. Axel och Oscar har också gjort sitt bästa för att röja bort lite gräs... De klippte på stora gräsmattan, bra jobbat grabbar, ni fortsätter väl imorgon!
Barnen har roat sig med sina kompisar idag. Jag hade en plan att vi skulle åka till Junsele idag... men eftersom det va så fint väder och de hade längtat så efter sina kompisar så blev det inget av. Hade vi åkt dit hade vi gjort sällskap med min moster som också åkte dit idag med sina barnbarn... det får bli en annan gång!
Efter middan gick vi för att gratta Martin. Det hade även lovats ett dopp i vildmarksbadet så killarna hade badbyxor med sig.... Martin va på träning men vi fick fika och bad iaf. Jag tog inget bad men däremot tre koppar kaffe!!
Nu va det ju inte bara en som fyllde år idag - även Marina höll kalas så vi va ju inte sämre än att vi drog dit också... God tårta på båda ställena. Nu börjar man snart kunna titulera sig som tårtexpert! Å blir man det minsta osäker så kan man ju alltid rådfråga Linda - hon har ju också besökt en del kalas på sista tiden!

Nu är det återigen kväll... måste nog hänga en tvätt innan jag går och sover... tänkte stryka lite också men det får bli imorgon - en ganska trevlig sysselsättningom man har tid. På hotellet vi bodde på i Umeå fanns ett speciellt strykrum - jag fick äran att besöka det rummet eftersom den skjorta jag strök innan vi åkte inte alls blev nedpackad så fint som jag hade tänkt utan nerknölad i en ryggsäck... hm, otack är världens lön men men... jag hade en egen grej att stryka också så det gick på ett ut!
Ska kanske sätta en sån här skylt på sin egen tvättstuga så känns det lite mera exklusivt... eller så slänger jag om bokstäverna och skriver drygrum eller kanske stökrum skulle passa...
Natti natti!! Jag vill vakna till en solig morgon!

Inga kommentarer: