lördag 1 augusti 2009

Middag med släkten!

Jobbarna skulle få mat och när jag insåg hur mycket jag lagat så bjöd jag in dem som bor på 35;an också. Det blev potatisgratäng, rostade grönsaker, vitlöksbröd och grillat älgkött... tur att det snart är älgjakt... det börjar tryta i frysen.
Oscar va lite tveksam om köttet skulle gå att äta - för det är väl ändå papporna som ska grilla - I det här huset skulle vi förmodligen svälta ihjäl om vi skulle förlita oss på pappa -- han är ju nästan aldrig hemma!
Middagen va trevlig och vid 22 tiden blev alla barnen trötta så skaran skingrade sig.
Nu sitter man här i sin ensamhet. Rickard drog iväg på min cykel för att leta nån brädbit som ska med till bygget imorgon.
Vi ska också dit imorgon - hoppas att det inte regnar så förskräckligt, enligt yr.no så ska det då va fint så jag lite väl på min vädergud!

Dagen har förövrigt inte innehållit mycke, har städat barnens rum vilket är en utmaning stor som någon. Först plockar man undan, sen dammsuger man, sen plockar man undan igen innan det ska skuras... för hoppningsvis är det inte en enda röra där nu! Kan ju va kul om det är fint en dag eller två. Alla änglatofflorna är iaf borta!

Snart åker vi till Umeå och förlustar oss... ska i dagarna tre vistas i Björkarnas stad. Ska fira en fräsch 50 åring, sova på hotell, fynda på mässan, strosa på stan och unna oss nåt gott kan jag tänka. Vi blir ett ruskigt gäng som åker dit. Rickard lämnar truppen på onsdagmorgon för att åka till Norge. Det känns väl si så där kul men sånt är livet. Om vädret tillåter så kanske vi gör oss en tur till Junsele djurpark torsdag eller fredag. Eventuellt ska även nån fler från min släkt också dit så va vet man!!!
Natti natti!!

Inga kommentarer: