onsdag 19 augusti 2009

Höstluft!

Det är inte många månader som är frostfria i det här landet! När jag skulle på jobbet imorse så va det endast 4 grader... frosvarning kan man säga.
Huvudvärken fortsätter. Har ont i nacken och huvudet varje dag! Skit också. Måste försöka göra nåt åt eländet!
Har för övrigt haft en helt underbar dag på jobbet och här hemma. Soligt och fint med härlig höstluft - tror att jag accepterat att sommaren är över!
Så länge det är fint väder och bra dagar så går det bra på nåt vis.
Idag va det farmors bil som räddade oss. Rickard drog till Docksta för att göra lite jobb på sjöboden. Till sin hjälp hade han min badkompis... hoppas han repat sig sen helgen.
Ikväll fick vi mera grus på vår väg - snart är både gräsmattan och vägen 100%-ig!
Tittade runt på allas bloggar och dagens vinnare i inlägg måste bli Annica Lygdmans funderingar kring en ny variant på Robinson senior! Läs hennes inlägg och få er ett gott skratt!
Nu ska jag sova och försöka bli lite bättre i skallen - har värmt min nya vetevärmare så hoppas hoppas att den ger lite avslappning för nacken!
Trist och tråkigt inlägg från en skalle-bang bloggerska!!
Imorgon är det jobb igen! Sista rycket för den är veckan. En ny bil att ta sig till Cityt med... Det finns många som räddar oss.... måste köpa en bil så att vi inte måste "nö" alla människor på den här byn - Tusen tack för hjääpen iaf

Natti natti!

Inga kommentarer: