onsdag 26 augusti 2009

I LOVE Rusta!!

Idag har jag jobbat i vanlig ordning... Vanlig och vanlig - Den här veckan är en sorts varannan dags jobbarvecka fast med många dagar ledigt. Igår va ju skolstartsdag och imorgon är det vår lediga dag. Torsdag jobbar jag igen och sen gör jag helg! Vilken skön vecka.
Stack iväg till Rusta på lunchen. Skulle kolla om jag hittade nåt fint till kontoret men där gick jag bet.
Däremot hittade jag nya gardiner till tv-rummet. Köpte även en billig matta. För 215 kr fick jag ett höst-trevligt tv-rum. De ä rusta dé!
Efter jobbet hämtade jag killarna + Emil - hem och fixa en god middag till mig och de tre grabbarna. Det blev makaroner och köttbullar. Sen tog busarna en cykeltur. Jag bjöd in mig på kaffe borta på faktorsvägen - det kunde jag behöva! Kaffe på maten är alltid trevligt tillsammans med nån fler än sig själv.
När killarna somnat så tog jag tag i superstädnigen av tv-rummet. Ville ju testa om de nya gardinerna va nå snygga.
Nu har jag städat soffan - under, ovanpå och innuti! Gissa om man hittar många kuliga saker. Hittade även ett antal tuttar som varit spårlöst försvunnen den sista tiden.
Före

Nu är städnigen klar. Önskar att hela huset va klart samtidigt men det är en önskedröm. När man är klar på ett ställe och fortsätter med nästa så hinner det första bli stökigt igen! Men det är väl så det blir när det bor människor i ett hus.
Efter

Kvällen är sen eller ska jag säga natten. Jag ska slänga mig i säng men Kunskapskanalen visar ett program om trotsiga barn.... rätt intressant. Nils är ju något trotsig just nu så det kan va trevligt att lyssna på andra i samma situation.

Imorgon ska jag städa bilen! Har lånat en specialdammsugare som ska sanera min otroligt äckliga Mercedes Benz - hoppas bara att det inte ösregnar för det har jag inte tid med!

Natti natti!

Inga kommentarer: