fredag 7 augusti 2009

NJUTBART!

Åkte till Mellansel och badade idag! En riktigt fin dag. Solen gassade på bra och barnen badade mest hela tiden. Nils fick ett utbrott när han va tvungen att duscha efter att han gjort ett race i sandlådan - tyckte att det gick lika bra att hoppa i poolen och skölja bort gruset... hur som helst så va det mamma som vann, sen gick dagen som en dans.
Axel är jätteduktig på att simma. Han provade även stora poolen med simdyna och det gick som hejsan!
Grabbarna somnade gott på vägen hem och det blev en riktig sommarmiddag - grillad kyckling och potatissallad. Toppade även med min egen odlade gurka - en rätt bra middag, fast enkel.
Vi har även fått Nisses cykel lagad idag. Kedjan hade spårat ur fullkomligt så med några minuters skruvande så satt den på plats igen och nu är han ute och kör för fullt! TACK TACK för hjälpen, måste säga som Annica skrev - det behövs en serviceman till det mesta - för man är dålig på att klara allt själv! Det går väl något isär hennes bloggnamn - Själv är bäste dräng... hm, ibland kanske!!
Efter middan kom grannfrun över - vi satt i kvällsolen och surrade. Fick även besök av Annica - hon va på väg vidare till nåt kalas längre bort i byn.
Här är det lugnt och stilla - en fin sommarkväll... barnen är ute och cyklar, och jag gör i princip ingenting!
Slut för idag... natti natti!

Inga kommentarer: