lördag 8 augusti 2009

Rekrytering pågår!


Det blev som jag skrev tidigare. Knallade iväg till Linda med paketet... ganska talanglös present men så fick det bli iaf.
Satt ute och fikade. Grabbarna for runt på sina cyklar och än en gång fick vi lite hjälp med Nisses cykel... denna gången va det stödhjulet som strulade... snäll-Robert fixade det till en mycket nöjd Nils!
Det blev även lite fiske för grabbarna. Fyra fiskar drog de upp tillsammans med Bengt. De slängde även ut en mjärde, så imorgon kl. 10 är det dags att kolla om de fått nåt. Emil, Oscar, Axel & Nils va så snygga ikväll - alla hade lika tröjor. I dessa tider är det lika bra att börja söka jobb redan nu så jag tog och knäppte en bild och skickade en anställningsansökan till en av byns entreprenörer... vi får väl se va det blir om 15 år.

Efter en trevlig fika/pratstund gick jag hem. Drog fram snabeldraken och snabbstädade lite... blev även lite torkning av golven eftersom det tydligen runnit ut saft, å det inte bara på ett ställe :-(
Man kan ju fundera om man är riktigt klok. städa en lördagkväll - HJÄLP - Jag börjar bli gammal! Eller så är jag väldigt smart. Varför vara inne och städa när solen skiner på dagarna? Inte en chans!

Så sitter jag då här igen... ensam på altanen och det är i princip kolsvart ute. Mysigt på sätt och vis. Det är jätteskönt ute men kanske ännu skönare här inne.
Nog va det nu!

1 kommentar:

ScrapAnga sa...

Vilka gulliga killar, har de en liten busklubb tro, hihi