tisdag 11 augusti 2009

Startskottet har gått!

Kom i säng i ganska bra tid igår kväll, hade ju inget annat val... Har väl vaknat si så där ett antal gånger av rädslan att försova mig men även av två barn som varit rätt förkylda. Ingen feber så det blev dagis för dem iaf.
Vi va rätt ringrostiga när vi skulle iväg. Fick med oss lite regnkläder och extra kläder. Vi blev varmt mottagna av Sjölands super dagisfröken - vem skulle inte vilja stanna där då! Systrarna Näsström blev också rätt så glada över att Axel och Nils kom.
Så började min färd mot Övik... kändes nästan länge sen jag kört bil - fast det har jag ju gjort en hel del under semestern.
Det tog halva förmiddan innan jag kom igång med jobbet. Några kaffekoppar och lite genomgång av vad som hänt och ska hända framöver.
Helt otroligt att man på några veckor nästan kan glömma bort hur vår telefonväxel fungerar... men det sitter i ryggraden så man kom igång rätt fort.
För övrig så va hela kontoret ett stort inferno. De har bytt fönster i hela huset - ja, inte i mitt rum, de hade glömt att beställa de fönstret så de kommer kanske till veckan... typiskt. Hur som helst så va varje sak, varje rum, varje detalj såååååå jättesmutsigt! Tur att det kom en städfirma på eftermiddan. De har jobb ett bra tag vill jag lova.
Lunchen tillbringade jag på stan. Jag har en liten kille som blir stor på torsdag. Köpte lite presenter till honom. Hoppas att han blir nöjd.
Hämtade grabbarna på dagis och de verkade ha haft det kul. Åkte hem och åt middag för att sedan åka vidare till fotbollsträningen. Tog även med oss Oscar och Emil, men när vi kom dit så visade det sig att träningen va ändrad till torsdagar. Nu hade vi tur att den före detta kiosktanten va där så hon tog hand om mina fyra killar och tränade dem.

Nu är det kväll, regnet öser ner och tvätten som hänger ute på mitt streck är blöare än när jag hängde den. VARFÖR blir det alltid så???
Det finns absolut ingenting att se på tv. Måste nog sätta mig och se nåt på SVT play.
Imorgon gör jag veckans sista arbetspass... vissa har det bra. Jag har tänkt ta en föräldradag när Axel fyller år så snacka om mjukstart!
En till som fyller år är min morbror och frisör STEFAN PETTERSSON Hipp hipp hurra för Dig idag! Fick ett mail av min moster Kerstin idag att hon också bakat igårkväll...
Men inte nog med det... Min gamle gode vän Tommy H fyller också år idag. GRATTIS! Vi hade tänkt att åka å gratta honom ikväll men grabbarna va helt slut på så det va inte att tänka på. Att jag inte har tänkt på att både Stefan och Tommy fyller år på samma dag!

Nu ska jag zappa runt lite och hittar jag inget blir det nog SVTplay och Hedebyborna!

Natti natti!

1 kommentar:

Mia sa...

Visst har sommaren rusat förbi?!... och det känns som det går ännu snabbare nu när man har småttingar(som ändå börjar bli stora)
Tack för din kommentar på min sida! Det värmde... Kram! och ha en skön kväll framför tv:n =)