lördag 8 augusti 2009

Dimman blev solsken!

Vaknade imorse till en rätt dimmig och disig dag. Såg inte alls ut att bli särskilt fint men det är väl så det är när det börjar bli höst, fuktig luft blir till dis och bara solen får värma lite så spricker det upp å blir fint.
Så blev det alltså idag. Varmt va det i luften... kunde till och med äta frukost på altanen!! Dricker te varje morgon - kärlekste´t jag fick av Jeanette - det är jättegott!

Barnen cyklade iväg och själv blev jag. Gjorde en pastasallad som jag tänkte kunde passa bra till arbetarna i Bureåborg... Där jobbas det flirigt - ingen släkting går fri!! Packade lite badkläder och mat för att åka dit å se om man kunde hjälpa till med något. Som sagt - alla jobbade på med sitt... å fint blir det!
Barnen badade i poolen och Nils fick äntligen chansen att blåsa upp krokodilen han fick på sin födelsedag... han va helnöjd.
Efter lunchen drog alla iväg till logen. Jag och Anna bar lite bord och dammsugade bort gamla kangerobon... rätt jobb till mig - jag som är fruktansvärt spindelrädd! Tur att ingen va hemma i bo'en!! En som däremot är hemma i sitt bo är en spindel jag hittat i vårt husvagnstak. En stor j#%la korsspindel, han bygger nät som är starka och sega som tusan! Sist jag såg en sån spindel va när jag bodde i Uberg! Trodde inte att de trivdes så här i "tät-heten" utan va såna där djur som levde på "landet". Pyton pyton pyton är det iaf. Jag törs inte försöka döda den heller för tänk om den ramlar ner och landar på mig eller försvinner så att jag tror att den är på mig... Åh nå värre kan nog knappast drabba mig. Måste kanske kalla in lång- Gullik, skulle jag ställa mig på en stege så är risken att jag ramlar ner av rädslan, inte höjden då utan de där vidriga djuret!
Hur som helst - vi va i Bureåborg några timmar och sen åkte vi hemöver och svängde in i Vika för ett dopp även där.
Där va det många badare men inga jag kände. Många sommargäster på byn fortfarande!

Nu har vi ätit och ska dra oss iväg bort till Linda med hennes födelsedagspresent. Lite försenad men så blir det när man är ute å "rantar". Hade tänkt gå dit igårkväll men då susade hon iväg på cykeln så det får bli ett försök ikväll istället!

Allt för den här gången!

Inga kommentarer: