tisdag 1 september 2009

Love is in the air..



Detta har varit en helt högst ordinär dag... inget särskilt har inträffat på jobbet. Vi kör på så gott vi kan med vår nya studieprogram och det ringer en hel del människor som vill gå kurs. Det är kul för utan kunder så har vi rätt lite att göra om dagarna.
Som det är just nu så har vi ju en hel del fix med våra lokaler. Jag har hängt gardiner och gjort fint i ett va våra studierum... eller ska jag säga två... jag fixade även till personaltoaletten! Kan ju va trevlig att få lite nytt där också.
Kom hem och gjorde mat till grabbarna och mig. Sen pös de iväg till kusinen medan jag fick en pratstund med svärmor. Inte ofta som hon och jag får sitta och surra ostörda.
Kvällarna går fort när man inte har ätit och stökat bort förrän vid 19,00 tiden.
Hämtade hem mina små raringar vid 20 och då hängde vår nya granntös med och såg lite film. Jag tror bestämt att min käre son är rätt förtjust i den lilla tjejen. Det märks att han bryr sig så där lite extra om henne... Det här är väl bara början.
Hur blir det då med Ida? Hur blir det med hockeykarriären och NHL?? Hur blir det för Anna och mig som skulle till USA och hälsa på våra barn?
Måste ta ett snack med Anna om det här. Fast å andra sidan så är det kanske bra om han testar nån annan tills vidare... Det där med giftermålet och NHL är ju inte riktigt aktuellt än!

Nu ska jag göra ett sista ryck för den här dagen. Sen blir det nog en film i sängen tror jag. Det känns mysigt. Ska bara bära bort grabbarna till sina sängar och sen är det jag som ska vräka ut mig i min egen säng. Bäst att passa på när man kan. Snart kommer sambon hem och då är det återigen lax-ask-varning!!

Imorgon är jag ledig och då är det övervåningen som ska få sig en omgång. Måste röja lite och få nån ordning på pojkarnas rum.
Det är kaos även där. Så nog surrat för ikväll.
Natti natti

2 kommentarer:

Malin sa...

Men hej ! Ja, jag hör att böckerna har mera handling än vad filmen bjuder, men jag tycker ju att det är så otroligt behändigt när handlingen bara serveras framför ögonen, är ju ingen riktig bokläsare.. men man kanske kan bli ! :0)

ScrapAnga sa...

Oj, jag tror bestämt att jag måste ta mig en tur in till er, du verkar ju ha gjort om i alla rum, både hemma o på jobbet.


Ja men låt inte kärleken stå ivägen för dina NHL-drömmar!

Bort med brudarna!!

Full koncentration på skridskorna!
Vad hade du tänkt?
Att han skulle ta tårtan med sig till Amerika??

Pösselipöss//Anga

PS. Sov gott...