fredag 18 september 2009

Snabbis i stan!

Kan ju låta lite märkligt men så är det i den här världen! Många märkliga saker och uttryck! Lyssnade just på Gerts fredagsfräckis... nån som missat den? Lyssna vet ja´. Den va rätt rolig.
Hur va det nu med stan? Jo, efter att ha skickat ett barn med bussen och skjutsat ett på dagis så bar det iväg till stan. Hade ett möte med handikapprådet. Började kl 09.00 och slutade 11.45... Snabb som en vässla stack jag in på Niklas klädshop och köpte mjukisbyxor till Nils. Efter det va jag in på jobbet i en halv minut och sen bar det av hemöver. Barnen slutar kl 13 så ingen tid fanns att förlora. Alltså -Det blev en snabbis!
När jag kom hem va jag hungrig som en varg och kaffesugen som en räv. Fick sällskap av en för dagen hemmafru på 10:an, även hon kaffesugen!
Har väl inte uträttat mycke här hemma men å andra sidan så måste man väl inte göra det varje dag.
Va på konsum och ryckte in lite fredagsmys.... å lite andra förnödenheter. DÄR fick jag ett fantastiskt erbjudande.... TACOS på Faktorsvägen!! Jag och grabbarna ska ge oss iväg dit nu. Det ska bli gott och mycket trevligt! Jag har till och med en present med mig. Vad det är? Nja, det säger jag inte för det är TOP SECRET!!! Vissa saker kan man inte avslöja!
Nej, nu kurrar det i magen och ska vi ha lite kvar i godispåsen är det bäst att vi sticker till middan och inte sitter här och nallar ur karamellkungens påse!

Trevlig helg.... skjut en älg! (oj va moget)

1 kommentar:

ScrapAnga sa...

Tack, vi behöver skjuta en älg!!!