torsdag 17 september 2009

Hot N cold...

... denna låt snurrar i huvudet hela tiden å på nåt konstig vis så stämmer det in lite nu och då om man tänker vidare på hur texten i låten går...you´re hot then you´re cold... Man kan sammanfatta det som ÄRE INTE PÅ DET ENA VISET SÅ ÄR DET PÅ DET ANDRA.... trallalaaaa.... you´re yes then your´re no...

Ja, inte vet jag varför men tydligen har jag inte mer att engagera min hjärna med - Låttexter...



Idag har jag fått en dos av musikalisk underhållning. Inte alla dagar och alla jobb som man erbjuds live musik.... min ukulele ledare, Lasse, kom med en kompis och spelade riktigt bra... inte ukke utan gitarr. Harmoniskt och fint men även en tur genom sextiotalet via ett medley!


Dagen har varit bra på alla vis. Men som jag skrivit tidigare så blir det inte som man tänkt sig och inte räcker tiden till heller.

Hur som helst så fick jag en mycket glad överaskning när jag kom till jobbet... PRESENT på skrivbordet!!! Där låg ett brev - just som en riktig kärleksförklaring.... och ett silverhjärta - TILL MIG. Man blir nästan lite pirrig när man ser nåt sånt, kikade ut och tänkte att drömprinsen skulle stå på bron med nån vit häst eller kanske en snygg BMW eller nåt..... men nej då... kikade vidare... På hjärtat stod det inte Direktör ...... eller Dr ........ eller Mr ......... NEJ NEJ NEJ.... Det stod två underbara namn som jag håller kärare än allt här i världen. Det stod AXEL och NILS. Detta fina hjärta/halsband har jag fått av den godaste kamrat man kan ha. En person med ett stort hjärta och en underbar mentalitet. TACK ANGA. Du är en underbar person och skitbra på det mesta! Även att skriva kommentarer på min blogg... för att inte säga NÄSTAN den enda!

Jag säger bara till alla jag känner och till alla som läser den här bloggen: Presenterna är klara, julklapparna är klara: KÖP FINA SMYCKEN AV ANGA!!


Blev lite sen hem från jobbet och fick ringa till svägerskan å leja henne att hämnta hem kidsen... TACK för hjälpen. Gav henne en Marabou chokladkaka som tack... tror att hon uppskattade den. Choklad är ju alltid gott!

Själv fick jag kaffegäster och vi surrade och kollade både på Idol och på äckel-päckel Kändisdjungeln. HUR kan man få göra ett så dåligt tv-program. Helt värdelöst och total äckelförnedring, blä blä blä... Tacka vet jag Hylands hörna eller nåt annat kulturellt program - Vart tog REDERIET vägen?? Kaffegästerna fick jobba lite också... vi har fått hem dörren till vår sjöbod och den va på tok för tung för mig att bära in i garaget själv.... TACK för hjälpen med det - alltså - det blev kaffe som belöning!

Nu har jag bloggat, kollat facebook... hängt en tvätt och spanat in grabbarna att de sover sött i sina sängar...

Nu ska jag smygjobba lite. Måste kolla lite sånt jag inte hann med idag och sen ska jag skicka iväg ett mail till chefen. Har man lovat så har man.

Sen kryper jag till sängen... trodde att jag skulle vara ledig imorgon men sorry... jag måste på ett möte i stan. Hade inte planerat det men nu är det som det är. Thats it!


Hur for det med svin-sjukan nu då? Nja - det bröt inte ut nåt helvetiskt virus... jag är ganska så pigg (pigg? - g = pig= gris) jag menar givetvis att jag känner mig ganska så frisk... kanske för att jag smuttade på chefens indiska mirakel te - finns att köpas på grön gåva. Tur att jag har Vivi, hon sköter om mig bra men det är givetvis ett trick - ger hon mig detta barkte så håller jag mig FRISK och SV behöver inte betala min sjukersättning!

Smart kvinna!!

Undra just om man är i riskzonen för den där sjukdomen om man som jag allt som oftast äter korv... ?? Men utan korv skulle den här familjen svälta ihjäl så vi får väl chansa på att det går vägen!

3 kommentarer:

Erikssons sa...

Jättefint! Vad kostar det? Hittade inget om det på hennes blogg...

ScrapAnga sa...

Tack kära du, vad du gör mig generad, men du är betydelsefull för mig med, och dom värnar jag om.
Gulle dig..

Jo, jag tar 120 för ett halsband, det kan vara stavar, hjärtan osv, inser att jag nog måste lägga bilder på några halsband på bloggen, hihi

Ha det gott i "byn"
Pösselipöss// Anga ; )

Mia sa...

Måste väl slänga in en kommentar då... eftersom du tycker det är lite dåliggt med den varan.... Jag läser den mest varenda dag, men logga sällan in...och vips är den enklare ( av en latmask ) att låta bli än att fakstiskt göra det.
Vilket fint halsband ....KÄRLEK!!!!!

Jag har två plattor med barnens namn, ja, inte alla då, fatta hur små bokstäver det skulle bli, eller så skulle plattan hänga till naveln.... Men på det ena står O L C W o på det andra Smilla.... tyckte det var en schysst fördelning....

Tack för dagens pratstund förresten., det är alltid lika stärkande, även om det går långt emellan från gång till gång.

Som jag sa, synd att du inte bor här, eller jag där, för det där med matkollektivet gillar jag skarpt!!!

Kramizar