tisdag 15 september 2009

Hockuspockus-filijockus!


Ibland känns det som om man skulle behöva en fungerande trollformel.
Idag hade jag nog viljat ha dessa kunskaper...
Nr: 1 Stanna tiden - jag hinner ingenting!
Nr 2 Jag skulle behöva nån som trollade bort alla grejor som ligger slängda (t ex leksaker och sambons alla kläder och skor
Nr 3 Trolla tillbaka semestern - värmen och solen är ju här!!! Det är störtskönt ute!
Nr 4 Abrakadabra... å så va alla blomkrukor tömda och bortplockade!!
Nr 5 Hipps vipps så va min fula visdomstand borta ur min mun (kan kanske passa på att trolla bort chefens dotters visdomstand när jag ändå är i farten!!) Helt gratis så klart!
Nr 6 Kan man trolla kan man kanske passa på att trolla till sig lite pengar... skulle sitta fint.

Ja, så kan man också börja ett inlägg.
Nu ska jag väl inte klaga - jag överlevde färden till stan i morse så rätt tacksam ska man nog vara. En bil som skulle över E4:an vid Själevad fokuserade mest på filen närmast henne å när det va klart att köra gasade hon på och höll på att smacka rakt in i sidan på mig - Tack gode gud för att det gick bra. Jag va rätt darrig i benen efter detta.
SV jobbet pågår för fullt. Nu ska alla kurser och cirklar igång... vi rekryterar ledare och tar emot anmälningar till kurserna! Hundra cirklar till innan jul då kan vi känna oss nöjda!

Som jag skrev så råder sommarvärme ute. Det är helt underbart! Såg att det skulle bli sämre imorgon - typiskt när man är ledig. Jag ska ta tag i mitt hem tror jag. Efter helgens äventyr har det slappat till sig lite i tvättstugan och i hallen, köket, tv-rummet - Ja hela huset tror jag. Men det blir så när man har fullt upp med allt annat. Det är mest saker som inte hittat "hem" som ska åter på sina platser... ska nog gå ganska fort bara jag kommer upp ur sängen nån gång imorgon!
Jag ställer nog en väckare men inte på 05.50 - LEDIG dag = stiger upp vid 8! Det kan man väl få unna sig?!

Ikväll har jag iaf klippt gräset. Förra gången jag gjorde det va jag övertygad om att det va sista gången för den här sommaren... nu har jag alltså gjort det igen. Imorgon blir det den andra gräsmattan... hoppas bara att vädret håler i sig. Det hotas om kyligare väder :-( men nån gång ska det väl börja... BURR! Finns ju en fördel iaf. BJÖRNARNA går i ide. Har de senaste dagarna hört att det är en rackare som lufsar runt här i byn - makalöst fräckt må jag säga. Människor bor i byar och björnar bor i skogar!! Brummelibrum....!

Nu ska jag kolla FB innan jag går och hänger tvätten för att sedan krypa till sängs... Det börjar ramla in lite bilder från helgens fest... å än har jag inte sett mig själv - TACK å LOV för det!!!
Många fina bilder.... hoppas inte att ägaren misstycker att jag länkar till bilderna härifrån.

Jag såg bl a några från vårat gäng men mest i bakrunden, inga närbilder och inga skandaler!

1 kommentar:

ScrapAnga sa...

Gud vilken bra önskelista, jag ska önska mig in på den också, har samma behov, hihi