måndag 14 september 2009

Ett sådant kalas!


Nu är det åter vecka igen. En helg har dragit förbi och det gjorde den med buller å bång! Att man kan partaja så när nån fyller 10-år.... händer nog bara när det"nödvändigaste" bandet firar!!

Det va ett fantastiskt trevligt kalas.

Hur gick det då med min klädsel? Jag gick inte naken... det löste sig på ett rätt bra sätt.

Vi åkte härifrån vid 17-tiden. Bandet anläde i gamla veteranbilar - hur de lyckats knöla in mr Forslund i den minsta bilen är en gåta men ut kom han om än lite "leabrötten". God mat och trevlig underhållning på alla vis.


Vi fick mingla med allt från kommunalråd till datafreaks och murare....
Vad man inte förstår är att en festkväll alltid går så fort. Vi va inte hemma förrän kl 3 på natten... alltså vi va på fest i 10 timmar... Vi gjorde vad vi kunde för att hålla igång både baren och dansgolvet! En stor eloge till Göran Berggren som höll ihop kvällens alla trådar! Ett mycket bra arrangemang!

Söndagen gick som i nån dvala... man kan bli ganska slö en sån dag. Vädret va toppen och jag lyckades till och me få till taccos åt 10 personer. Så helt död va man inte.

När kvällen kom så va det tv:n som gällde. Skulle se mannen och havet eller vad det nu hette - baserade på Marie Jungstedts böcker... VILKEN SKIT-FILM, först är det nästan inte en skådis man känner igen. Allt va dubbat från tyska till svenska... urdåligt. Handligen va usel men med lite snacks så orkade jag se hela filmen iaf.
Rickard somnade och sov sig igenom eländet - det gjorde han rätt i!
Han laddade inför dagens resa till Norge. Sista trippen till Egersund. Stannar där i 2½ vecka sen kommer han hem för att hädanefter jobba i Stavanger... ser ut att vara en fin stad!! Man måste nog ta sig i kragen och göra ett besök dit.
Kvällen har varit rätt så lugn - lite snack med sambon och sen har det inte varit så mycke mer. Hade tänkt att ta tag i fönsterputs och gardinbyte i köket men det får nog bli imorgon eller på onsdag. Går inte att putsa fönster när det är kolsvart ute.... (tur för mig)
Det va nog allt för den här dagen....

Pussssssssssss å kraaaaaaaaaaaaaaaaaam

2 kommentarer:

Maria S som i Ström sa...

Kan man få se en bild på partypinglan Karlström? Man blir ju såååååååååå nyfiken.

ScrapAnga sa...

Alla talar om den festen, måste ha varit kanonbra!!