onsdag 2 september 2009

Så det kan bli... en ledig dag!?



När jag gick till sängs igår kväll så hade jag värsta planen för mig själv. Bar barnen till sina sängar. Laddade datorn... hade filmen Män som hatar kvinnor... (Annica, jag har fixat den utan din hjälp) Skulle bara kolla lite mail innan filmen skulle igång.
Vaknade med en lätt nackspärr vid midnatt. Det blev alltså ingen film - jag somnade! Typiskt. Jag som skulle ha det så mysigt :-(
Det va rätt skönt att sova också - kunde jag behöva.
Vaknade med Nils bredvid mig imorse... han hade kommit smygande under natten. Han och jag tassade ner medan Axel fortsatte att sova (sov i sin säng hela natten).
Nils och jag åt frukost och det va en trevlig morgon.
Hade enorma planer för dagen. Skulle röja övervåningen men det blev inte mer än vädring av sängkläder och stor-stök på toan.
Än fast man är hemma en hel dag så är det en massa fix som ska göras... timmarna rullar på och så ska man ju unna sig lite kaffe mellan varven. JAg har iaf skurat poolen så nu är det bara att släppa ut luften och lägga den på vinter förvaring.

Kikade över till grannen och fick lite kaffe och surr där. Sen blev det fullt hus med barn.

Efter middan så skulle jag och grabbarna åka iväg till Önskan på en KRAFTSAMLINGSKOG träff. Vi tog med oss Emil och Oscar också. Inte nog med det, Självaste chefen kom också och följde med. Alltså - Träffen va till 100% besökt av SVs personal.
Det va mysigt att strosa runt där i skogen och lyssna på herr Nordin.

Staffan kan sin skog och han kan även berätta roliga historier... den han drog ikväll va en av hans stora matlagnigskonster och bak-konster... Den som inte hört den berättelsen har missat nåt riktigt kul.

Kvällen mörknar fort och innan vi va hemma så va det rätt så skumt än fast det är fullmåne. Fullmånen ska viss ge oss kvinnor en himla energi.... bäst åt suga åt sig så mycket som går!
Det sägs även att vi blir särskilt på hugget när det är fullmåne också... nån som har märkt nåt eller känns allt som vanligt :-) Jag är mycket nyfiken å höra vad ni brudar säger om detta!!
Nu är det hög tid för mig att göra mörkt... kom på att jag måste steka lite kyckling innan det riktigt är natt.... hade tänkt att göra det innan vi åkte till skogen men det hanns inte med.

Natti natti

Inga kommentarer: