söndag 27 september 2009

Så sitter jag här...

Har börjat se Kommisarien och havet men nu va det nyheter och reklam... så jag passar på att avsluta blogg-veckan.
Sen vi kom hem från ishockeyn idag va jag så frusen och kall att det tog flera timmar innan jag kom igång att göra nåt.
Trodde att vi skulle få åka till mormor och gratta henne i förskottsväg... hon fyller år imorgon men eftersom vi ändå va i trakterna så tänkte vi titta in redan idag. Nu blev det inte som vi tänkt eftersom hon åkt till sommarstugan - synd. En kopp varm choklad där hade suttit perfekt. Nu åkte vi hem och kokade korv istället.
Det blev ett ryck i tvättstugan iaf. Ryckte in 6 köksstolar bara så här på eftermiddan... ett riktigt kap kan jag säga. Nu står det 4 fallfärdiga stora på bron och 6 stabila fina ful-furustolar i mitt kök!
Dagens maträddning blev pizza på Faktorsvägen! KANON! Blev en snabb ätning och sedan vidare till styrelsemöte på bygdegården.
Grabbarna fick vara hos kusinerna medan. Tur för dem - det va mycke roligare än att följa mig. De fick till och med ett bad. Vilken tur jag har. Nybadade barn, bara att ge dem lite kvällsfika och sen i säng.
Nu ska jag fortsätta å se tidernas sämsta dubbade serie - men valet är ju mitt eget... man behöver ju inte se skräpet om man inte vill MEN jag vill nog det iaf...

Slut på en mycket lugn helg.... snart kommer gubben hem och då blir det väl livat värre?!! Nja, livat å livat... han brukar ha späckat schema så vi får väl se vad han har på att göra listan den här gången.

Natti natti!

Inga kommentarer: