måndag 21 september 2009

I´m a hip-hopper...NOT

Nja, kanske inte jag men idag har jag träffat ett helt gäng ungdomar som dansar street, hiphop... m m. Detta gäng ska jobba tillsammans med oss på SV. Det känns jättekul. Vi kan behöva lite ungdomar i statistiken!
Mötet med detta gäng gjorde att jag råkade bli en aning sen hem. Det gick bra iaf... trots att jag kom lite sent till dagis/fritids.
Kanske blev jag sen för att jag va så in i dödens trött imorse. Jag kunde inte förmå mig att stiga ur sängen... måste vara att jag inte går och lägger mig nån gång och att jag drömmer en massa konstiga drömmar om både den ena och den andra....! Jag har till och med drömt en annorlunda och oväntad dröm om EN av mina flitigaste läsare.... en riktig "tuffing". Men vem det är säger jag inte.... Den va inte så oanständig som man kan tro - men som sagt - lite oväntad!
Vart får man alla drömmar ifrån?
Tur att mina små älsklingar är snälla och lika snabb som jag på morgonen. Vi kom till dagis i tid än fast vi låg på rejält tids-minus!
Lunchen tillbringade jag på stan... köpte nya vinterkläder åt grabbarna. Kom hem och provade och allt ska tillbaka för att upp graderas en storlek. PAssar utmärkt nu men än är det väl ingen snö och vinter... Alltså, jag tar en tur på lunchen även imorgon... eller kanske ska jag smita iväg redan kl. 10 när de öppnar så att jag inte blir blåst på storlekarna. Det fanns inte så jättemycket att välja på konstigt nog. Tänk va alla morsor är tidigt ute och handlar. Själv känns det som om jag alltid är ute i sista minuten... badbyxorna jag skulle köpa är inte inhandlade än, om ni förstår hur jag menar...

Nu fattas bara vinterskor och det är ett av det värsta man kan köpa. Axel har power skor som jag tänkte att han skulle få ha. Men Nils... den svåraste av dem alla. Köper idag och klagar imorgon på att det inte passar... Jag tror han ska få vara med själv och välja, då kanske det inte blir fel.

Nu ska här inte svamlas nå mer för idag. Jag har "farmat" klart på fejjan (FARMVILLE på Facebook)och det tar verkligen på krafterna att skörda å så och sköta djuren. Borde man inte tas in på hispan ? Här leker vuxna människor Bonde och samlar och skördar - sköter och köper. Man blir överlycklig när man fått så mycket pengar att man kan köpa sig en traktor eller skördetröska... sen kommer nästa problem. Bensinen... Som sagt... hispan nästa!
Livet består ständigt om en kamp med tid och pengar....

Nå väl - det är så här moderna människor umgås. De sa så på TV4 nyheterna ikväll - å då är det ju sant. Skillnaden är att "jag" inte är beroende av dessa sajeter vilket alla andra människor är.
Nu måste jag in å kolla om veten har mognat å är dags att skörda - sen blir det sängen!! Skojade bara... eller?? Jo, måste bara kolla till mina getter iaf. :-)

Natt natt

Inga kommentarer: