tisdag 22 september 2009

Höstdagjämning!


Det är alltså det som det är idag... eller va idag. Det är inte många minuter kvar på den här dagen så det blir alltså VA!
Som jag skrivit tidigare så har jag accepterat att det snart är vinter. För två år sedan kom första snön den 20 oktober - på min pappas födelsedag. Det är därför jag minns det. Den snön låg kanske inte kvar men det kom mera vill jag minnas. BURR!
Idag har jag bytt de kläder jag köpte till barnen igår. Ja, bytt å bytt - det gick inget vidare. Jag som gjort värsta fynden igår fick lämna tillbaka för att köpa större storlekar. Ha haaa - trodde jag ja´. Det va inte så enkelt. Axels kläder fanns inte i den storleken så det blev till att beställa i HM katalogen istället. Samma jacka och byxor och till samma pris. Tillkommer en lite frakt bara. Nils kläder gick inte att få i större storlekar, gick inte att mixa ihop på nåt j*%la vis... så, jag drog på STADIUM - köpte nåt helt annat som han inte har provat än. Han är ju lite precis på det han vill ha. Det bästa med det är att han kan använda jackan från förra året till byxorna om det kniper eller om jackan är lite för stor nu på försäsongen!

Kvällen har jag hållit till i tvättstugan. Det tar aldrig slut. Strykit och varit duktig! Även en masssssa dukar från bygdegården har fått sig en omgång.

Nu ska jag hänga en tvätt innan det är dags för sovning. Nils är inget vidare pigg. Kan nästan tro att han har lite feber så rätt som det är så får man inte sova nåt inatt...

Jag är ledig imorgon så det passar ju särskilt bra.
Nu hoppas jag på en härlig natt men härliga drömmar... inga såna där jobbiga saker som gör att man känner sig helt överstressad när man vaknar.

Jag ställer kl på 07.45... då är det kaffe som gäller - jag längtar redan.
Till helgen ska jag ta mig en tur till Östergensjö marknad. Hittade en inbjudan på FB... Jag har ju absolut ingenting för mig till helgen så man ska nog bränna över skogen och köpa sig lite fika iaf.

Så till svininfluensan... fick ett rätt roligt mail idag - skrattade gott åt eländet. TV-kändis död i svininfluensan... låter ju helt fruktansvärt. Bilden va grodan Kermit från Mupparna som låg helt utslagen.... Ni minns väl vem han va förtjust i.... PRECIS Miss Piggy!


Den kärleken den kärleken.... bäst att passa sig så man inte drar på sig några svinbaciller!






Natti natti världen....

1 kommentar:

ScrapAnga sa...

Hahahahaha, du är rolig du, la du upp bilden på bloggen, hihi.
Ja, jag har ju inte en AAAning om hur man gör, jag kan det jag behöver o de e bra nog..
O du...............................
Det ibegriper INTE att stryka, hejsvejs