lördag 26 september 2009

Räddad!


Efter dagens tur till Bredbyn blev det en stund här hemma... sen bar det iväg å se Modo-matchen. Såg lite segt ut ett tag och man ställde nästan in sig på förlust men hoppet är väl det sista som överger oss så.... Allt förtroende till PETER FORSBERG och han gjorde det i fjärde perioden! MÅL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vi vann alltså - det kändes bra!

Strax innan matchen kom ett strålande erbjudande som man bara inte kan tacka nej till. MAT på 10:an... efter matchen... STRÅLANDE! Jag blev räddad från att hitta på nån egen mat - själv med grabbarna. Tror att de blir rätt less på att vara med mig dagarna i ända! Nu har vi kommit hem igen och lugnet ligger över huset.

Imorgon är det dags för Axels första hockey träning. Han är helt lyrisk över detta! Hoppas att hans förhoppningar blir som han önskar.

Jag och Nils ska följa med honom och det kommer säkert att gå hur bra som helst!


Vi åker vid halv nio så det blir inte nån sen kväll... jag känner mig vansinnigt trött - fattar inte vad som har hänt med mig.

Det finns ju ändå inget att se på TV så det kanske är lika så bra att man svänger iväg till sängen... Men som vanligt när jag tänker det så är det alltid 1000 saker påvägen dit så kl rullar ändå iväg mot midnatt...

Nu ska jag styra kosan mot tvättmaskinen och sen ska jag försöka blunda för allt annat som står i min väg. Borsta tänderna och kasta mig i säng!


Puss å kram och tack å go natt


Inga kommentarer: