onsdag 1 juli 2009

Sjön suger.... å solen bränner!


Nu pressar vi ut det sista av solen. Polman hotar med sämre väder så det är bara att ligga i om man ska bli nå brun. Packade som vanligt badväskan tidigit imorse och sen blev det frukost på bron i sedvanligt ordning. Grannfrun kom med allehanda men den tänkte jag läsa på standen!

Tog med oss kusin Oscar till Hällvattnet... han ville också bada - jättekul att han ville följa med! Jag vet att sjön sugen så jag stekte ett gäng pannkakor att ta med.

Solen brännde på bra, 22 grader i vattnet och helt underbart.

Vi badade, åt pannkakor, fikade, badade, åkte vattenskoter och pressade! Som sagt bäst att passa på. Återvände till Skorped vid 18.30... ännu en lååååång dag på standen.

Vi njuter av livet! Det kallas för å leve (pistvakt uttryck).

Solen tar även hårt på växterna så vattningen är viktig för mina tomatplantor i växthuset.


Packade upp dagens blöta handdukar och sanddränkta saker... fick erbjudande om mat borta på faktorvägen! Grillat kött och potatissallad - semester mat eller ska man kalla det husvagnsmat?


Nu är det kväll i karusellen.. grabbarna sover sedan länge. Ska upp tidigt imorgon - kommer fömodligen att vara död när väckaren ringer. Jag har haft lite ilningar i en tand så jag ska uppsöka tandläkare Broman imorgon - fick en okristlig tid - 07.30 Mamma ska ta hand om killarna medan jag är i stan. Bäst att göra kväll om jag ska orka upp.

1 kommentar:

ScrapAnga sa...

ohh, stackare, tandläkaren är aldrig go´o´han är inte billig heller, hihi